IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нови образи на Ferrari F450

Ferrari е във финалната фаза на разработка на наследника на F430.

Нови образи на Ferrari F450
Сега френското автомобилно списание Auto Plus представя компютърен образ на новия супер модел на Ferrari, създаден на базата на многобройните шпионски снимки на колата. 


Ако това има общо с действителността, бъдещият Ferrari F450 прави впечатление с нестандартните странични панели. Отпред почти няма изненади. Все пак да не забравяме, че това е само един предполагаем образ на колата. На финала може да има изненади за всички, но естествено може и да няма. 

За двигателят като че ли нещата са по-ясни, въпреки голямата секретност наложена от Ferrari за бъдещия F450. Това ще бъде агрегата V8 с обем 4.5 литра, монтиран по средата на платформата. Мощността ще надхвърля 500 к.с. защото този двигател с обем 4.3 литра при сегашния F430 е с мощност 490 к.с. 


Говори се, че бъдещият F450 ще бъде първият модел на фирмата с екологична насоченост, при който се използват не само екологични технологии, но и материали замърсяващи околната среда по-малко. Теглото на автомобила ще бъде намалено, като технологиите за които говорим са приложени за първи път при концепцията FXX Millechili (на снимката горе), представена през 2007 г. Тя имаше тегло от 1000 кг или с 366 кг по-малко от Enzo на чиято база е създадена. 

Вече усилено се говори, че световната премиера на Ferrari  F450 ще бъде по време на автомобилния салон във Франкфурт през септември.
0 от 500
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Stig ( преди 15 години )
    Ако истинския нов модел F450 изглежда, като предполагаемия образ то ясно се вижда, че предницата е взета от последния модел на Ferrari California. Струва ми се даже и задницата ще бъде същата.
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    delgogo ( преди 15 години )
    няма да е такова, защото много прилича на Лмборджини, на Тойота, и лексус. Става дума за първата снимка, а втората си е едно Ензо в глинен формар
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Triforce ( преди 15 години )
    Добре изглежда, ако въобще ще е такова :)