fallback

Audi RS5 ще е с V8 двигател и мощност 450 к.с.

Става ясно, че бъдещият Audi RS5 ще бъде с двигателят V8 с обем 4.2 литра, монтиран сега на RS4 и R8.

Според най-новите информации, автомобилът ще има мощност 450 к.с., което означава, че основният конкурент BMW M3 ще изостава с 30 к.с. Двигателят на бъдещия Audi RS5 ще се комбинира със скоростната кутия S-Tronic, която има два съединителя и седем предавки. Предаването ще бъде изпитаната система 4х4 Quattro. Спирачките ще са керамични. Най-новите шпионски снимки показват, че във външния вид на Audi RS5 ще правят впечатление големите отвори за въздух, алуминиевите черупки на външните огледала и новата изпускателна система. Ще се върнем на този автомобил когато се появят повече данни за него.
Тагове:
fallback
  • #38
    до qwerty ( преди 15 години )
    А тези които "обясняват" за мощните дизели нека честно да напишат какво карат в момента,и ще лъсне картинката - "Гладни кокошки,просо сънуват".Като гаврошовци,гледат цветни снимки и цъкат с език,и философстват кой бил най-мощния двигател и дъра,бъра.... смешници!
  • #37
    до qwerty ( преди 15 години )
    Да бе,Ауди ,кога станаха ***,кога им почерня г..за!Не само,че не са първи за пиезо инжекторите,а и самите инжектори са на Бош,нямат нищо общо с Ауди.Стига сте олингофгренствали!Може да е най-мощния дизел,никой не спори,но за нововъдения в дизелите са определено последни.И само за справка,PSA въвежда същата година пиезо инжектори,със сигурност.
  • #36
    Най-бързото А У Д И ( преди 15 години )
    AUDI e номер 1 особено при мощните дизели.
  • #35
    Милен ( преди 15 години )
    Всички марки имат нововъведения! Диодите са най-голямото! Супер голямо откритие и инжинерна мисъл особено за да ги подредиш в права линия. Сега всички го копират това. Мега технология. Фалшивите дифюзъри също са много важни. Както и 20" най-малко колела.
  • #34
    MihaiL ( преди 15 години )
    Ами затова са фенове,за да защитават интерсите на любимата си марка(това не означава да се пръскат по шевовете от простотия) А за колегата Алфонсо,прав си за V12 TDI, прав си и за лед светлините ама това с решетката е малко несериозно.Къде видя БМВ да са изкопирали радиаторна решетка от Ауди.Това че правят по големи "бъбреците" не значи че копират Ауди,знаеш каква е целта-по агресивен дизайн. То ако съдим по тоя начин значи Ауди са копирали от БМВ кръглите фарове за мъгла.
  • #33
    AZ ( преди 15 години )
    Ауууууудифенчетата били голяма простотия брех.Фирмата, която последна сложи коман рейл в двигателите си ,първа е сложила пиезо инжектори!Как стаа тая работа некой може ли да мои обясни?
  • #32
    Алфонсо ( преди 15 години )
    3.0tdi първия с пиезо инжектори, както доказа qwerty е на Аudi, най-мощния V12 TDI пак е на Audi, нещо друго да кажете сополанковци, сами вижте в Лъо Ман от 2000г досега колко титли имат щутгартците, по улиците не виждам японци с диодни светлини или БМВ-та с такива,странно как новата S-класа е със диоди подредени както при Ауди,виждам още как Мицубиши преминават от дребни решетки на по-големи 4години след Ауди,същото важи и за БМВ
  • #31
    MihaiL ( преди 15 години )
    От къде извлече информация че мотора на БМВ е 99 % копие от Ауди.Без да се обиждаш но при положение че изказваш такива компетентни мнения(това е сериозно,мисля че си доста добре запознат с автомобило строенето)мисля че би трябвало да се обосновеш.Съгласен съм със повечето неща написни от теб
  • #30
    qwerty ( преди 15 години )
    Е как съм прекалил с годинките? И как Пежо са първи при положение ,че Ауди са първите в света с Пиезоинжекторен дизел? Глупости ли ще си пишем? Освен това този двигател е обрал много награди и е най-мощния дизелов мотор за времето си. Даже мисля ,че и в момента най-мощния и бърз дизел в света пак е на Ауди мотора е V10 TDI с 550 коня и няма аналог в света. Не казвам ,че БМВ и Мерц. са лоши просто Ауди настъпи с много бързи темпове през последните 10-12г. и изненада много големите марки.
  • #29
    до qwerty ( преди 15 години )
    Нищо против Audi,харесвам ги,но чак толкова уникални не са,изобщо даже!
fallback
Последни