fallback

Audi RS5 ще е с V8 двигател и мощност 450 к.с.

Става ясно, че бъдещият Audi RS5 ще бъде с двигателят V8 с обем 4.2 литра, монтиран сега на RS4 и R8.

Според най-новите информации, автомобилът ще има мощност 450 к.с., което означава, че основният конкурент BMW M3 ще изостава с 30 к.с. Двигателят на бъдещия Audi RS5 ще се комбинира със скоростната кутия S-Tronic, която има два съединителя и седем предавки. Предаването ще бъде изпитаната система 4х4 Quattro. Спирачките ще са керамични. Най-новите шпионски снимки показват, че във външния вид на Audi RS5 ще правят впечатление големите отвори за въздух, алуминиевите черупки на външните огледала и новата изпускателна система. Ще се върнем на този автомобил когато се появят повече данни за него.
Тагове:
fallback
  • #18
    до qwerty ( преди 15 години )
    Audi са голяма работа,няма спор,но това за дизелите си ги съчиняваш.VW и Audi последни влязаха в час с дизелите.Че те от по-малко от година пуснаха Common rail,провери!А 2-ро покололение с тези инжектори излезе в началото на 2004.А 3-то поколение имаше по изложенията през 2007.Така,че те са по-скоро догонващи.
  • #17
    Професора ( преди 15 години )
    До is-f: За около 35 хилки бих ти препоръчал Honda Civic Type S '08. В момента я имат на склад, двувратка с бая екстри. Външният вид е убиец, върви доста прилично (1.8i - 140 bhp) и разхода е приличен.Даже мисля, че цената й вече е 32 000 лв. Може да се споразумееш и за отстъпка ;)))П.П. Карам такава вече повече от година и съм страшно доволен :))
  • #16
    Blago ( преди 15 години )
    имам забележка само към задната броня.Седи ми като Сиджи. Скучна е.
  • #15
    qwerty ( преди 15 години )
    Спор няма колата е много добра. И Ауди действително в момента диктуват Автомобилната мода ,каквото и да си говорим. Няколко факта го даказват. Първо ,че всички вече правят дизелите си като на Ауди с пиезо инжектори, и масово започват да се слагат дневни LED-светлини, огромни радиаторни решетки, 4Х4, безстепенни скоростни кутии с двоен съединител и т.н. Което е много добър атестат за марката и признание естествено.
  • #14
    ghjghj ( преди 15 години )
    Май някой те е избузил отзад? Пишлеменце спри да спамиш да не ти навра кимоното в з*дника. Ти не си Шогун а Гейша.. Крайно време е да разбереш ,че Шогун и Гейша са две различни неща.
  • #13
    Renault fan ( преди 15 години )
    Глупости,и моя Меган 1.4е 2001 е с керамични спирачки и от един месец имам два ауспуха.Така,че това ауди да ме прощава!
  • #12
    Камикадзе ( преди 15 години )
    Ти,най-вероятно,си някой пернишки туч с "Гоуф" 2!О,велики Шогуне,що не ми вземеш кожената сабя и не ходиш да си направиш сепуко!
  • #11
    Котоошу ( преди 15 години )
    Eй скъсани църули кат не искате да ви трака си поръчайте кожено табло скъсаняци. И не ме опонирайте аз съм ВЕЛИКИЯ ШОГУН.
  • #10
    b.d.s. ( преди 15 години )
    *** тъпунгера дет са праиш . И во не е ли хубава А3 , Тя е вече 7 год. модел и е супер.Баси маймуняка дет си.
  • #9
    ghjghj ( преди 15 години )
    То всички коли са с пластмаса , въпроса е да не е от евтината, която първо ,че си личи от 10метра и второ още след първото лято почва да пука,трака и скърца. А е смешно да се изръсиш 60 бона за кола а тя след първата година да трака и скърца като евтиния.
fallback
Последни