IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на Aston Martin Rapide без маскировка

Феновете на Aston Martin отдавна чакаха този момент. Пред нас са първите снимки на новото купе с четири врати Rapide, направени по време на тестове на пистата Нюрбургринг в Германия.

Първи снимки на Aston Martin Rapide без маскировка
От тези снимки на колата без всякаква маскировка, личи чудесно огромния прозрачен покрив, четирите врати и впечатляващата задна част. 


Aston Martin Rapide  ще се произвежда на платформата на успешните модели DB9 и DBS. Новият модел ще предлага впечатляваща динамика, но и комфорт и стил. 


Първата версия на модела ще бъде с двигател V12 с обем 6.0 литра и мощност 450 к.с. По-късно ще се появи и хибридна версия на автомобила. Знае се, че автомобила ще бъде произвеждан от Magna Steyr в Австрия, като това ще бъде първият Aston Martin произвеждан извън Великобритания. 


Цената не е известна, но неофициално се говори за малко над 100 000 паунда (около 112 000 евро). Този автомобил ще се конкурира на пазара с Porsche Panamera, бъдещото Audi A7 и Mercedes CLS.

 

0 от 500