IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Chrysler и Fiat се споразумяха за формиране на алианс

Chrysler е постигнал съгласие за формиране на алианс с Fiat, след съдействие от американското министерство на финансите.

Chrysler и Fiat се споразумяха за формиране на алианс
Да напомним, че американския концерн имаше срок от 30 дни, даден от администрацията на президента Барак Обама за постигане на партньорски договор с Fiat. Само при това условие концерна може да получи нова правителствена помощ в размер на 6 милиарда долара. 


Първоначалните съобщения за алианса гласяха, че Fiat ще получи 35% от акциите на Chrysler, а в замяна ще предостави на американците  своите технологии за производство на компактни и икономични автомобили. 

Сега става ясно, че от Fiat са се съгласили на по-малък дял от Chrysler, докато концерна не върне дълговете си към американското правителство.   
0 от 500
  • #12
    0 rate up comment 1 rate down comment
    ski_person ( преди 15 години )
    Мисля че тук се обсъждат коли, не кой какъв е, ето още един комплексар, и да знаеш - човек който обижда на "***" не е нищо повече от същото нещо.. И ще ти кажа нещо, може и да ги уважавам, това си е мое мнение а не твое,но не бих си купил такъв... израза "меро" е на един мой познат, който си е от село, исках да изткна колко селско е да се хвалиш с такава кола, но ти го направи вместо мен като ти сам се изкара ***, и като си тръгнал да обиждаш хората прави го със стил, не като *** СЕЛЯНИН
  • #11
    0 rate up comment 1 rate down comment
    narin ( преди 15 години )
    ... уважавам Меро... типично изказване на ***!
  • #10
    0 rate up comment 1 rate down comment
    ski_person ( преди 15 години )
    ееех, голяма напаст са хората които си мсилят че разбират, но не е така, или пък са и некви надути пуяци, човек си купува кола която да му харесва на него, човек който парадира с колата която му "харесва" е комплексар. Както един приятел наскоро взе книжка и е в еуфория от колата *** баща му, сиреч - WV Touran, ок, харесва му, ама да си го пази за него си, ако иска да парадира да си купи мерцедес, с такава кола и да не говориш пак изглежда че се хвалиш... няма лошо, уважавам Меро.
  • #9
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Дидо ( преди 15 години )
    555, учудващо е постоянното ти присъствие в коментарите на статии свързани с френски и италиански автомобили. Защо не си четеш новините за мазда и не спреш да ни досаждаш? Живей си в твоя мазда-свят и не излизай от там!Тая малка и смешна мазда 3(която вероятно е на *айка ти и това е първата кола, на която се качваш дори) не е върха на автомобилостроенето, но ти няма как да го знаеш. Ти просто си досаден, смешен тинейджър изпаднал в еуфория от новата кола на майка си. Досаден и жалък си...
  • #8
    0 rate up comment 1 rate down comment
    DGD ( преди 15 години )
    Човече 555 виж сега:1-во Аз съм си аз и само пoдкрепих колегата Triforce!2-ро Комплексарите си купуват, какво ли не и плюят по форумите всичко друго!3-то Мазда от скоро са независима компания и тепърва предстои да видим, какво могат, защото представянето им преди да ги контролира Форд не е много убедително.4-то Ако библията ти за автомобили се казва Ауто Билд си в много грешна посока.5-то Категорично разбрах, че не си човек с който може да се говори. Просто си малко момче, което има да учи
  • #7
    0 rate up comment 1 rate down comment
    555 ( преди 15 години )
    Не съм видял комплексар да си купува Мазда!Това е достойно за виц.Комплексарите си купуват VW и BMW,или и това не си забелязал.Не разбрах какво общо има уважението към труда на хора,които произвеждат нискокачествена продукция?!?!Ами уважавам ги,но просто колите им не стават,това е!За 100 години толкова ли не се научиха!Други за 50 години направиха чудеса... DGD и Triforce (едно и също лице) стана за смях,пишеш глупости.
  • #6
    0 rate up comment 1 rate down comment
    DGD ( преди 15 години )
    Абсолютно подкрепям Triforce и в заключение искам да кажа на 555, че зад всяка кола на улицата стоят много човешки усилия и да се умаловажава това е чисто човешки, много елементарно. Ти, какво създаващ 555 ? Колко собствени успеха и от, какъв мащаб си преживял? Колко неуспеха и трудности са те накарали да мислиш и взимаш важни решения? На колко човека плащаш заплати? Замисли се над тези неща! Всеки, който е на пазара заслужава уважение, а тези,които са от 100 и... години !!! Айде със здраве.
  • #5
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Triforce ( преди 15 години )
    Истината е, че на запад хората си гледат живота и си купуват автомобил, според джоба. А тука - според комплексите :)
  • #4
    0 rate up comment 1 rate down comment
    DGD ( преди 15 години )
    До 555 !!!Човече, осъзнай се. Не те знам, колко си образован и колко разбираш от коли и от бизнес с коли, но ако това, което пишеш го мислиш наистина положението е ясно: Нищо не разбираш нито от коли, нито от бизнес с коли. Отдавна чета глупостите ти, но вече не издържам.Ти да не си мислиш, че маздичката, която караш е нещо повече от обикновенна кола за всекидневно юркане, навсякъде по света? Само тука в България собствениците на Мазди си мислят, че карат нещо премиум, голям смях:)))
  • #3
    0 rate up comment 1 rate down comment
    555 ( преди 15 години )
    Пише се "толкова",не "толко".До тук с първите 7 год. и образованието ти..:)))Разбирам,че фактите не ти изнасят,но аз нямам вина...,хи,хи,хи..:)))