IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Във Франция могат да си купят ново Sandero за 11 500 лева

Световната икономическа криза откри неочаквано широки хоризонти за Dacia.

Във Франция могат да си купят ново Sandero за 11 500 лева
Първоначално автомобилите произвеждани в Румъния бяха предназначени преобладаващо за развиващите се пазари в централна и източна Европа.

Logan, а сега и Sandero обаче, се оказват търсени и на пазарите в развитите страни. Високото качество с изключително ниска цена се оказа привлекателна комбинация и за французите.

Сега Dacia пуска модел на   Sandero работещ на бензин и на газ  (LPG) с двигател 1.4 и мощност 75 к.с. Най-интересното при него е цената – 5 900 евро (около 11 500 лева).
Всъщност цената на автомобила започва от 8 900 евро, но ако закупи този автомобил, френският купувач получава правителствен бонус от 2000 евро за придобиване на нов еко-автомобил. Ако към това се прибави и връщане за вторична обработка  на стар автомобил се получава още един бонус от 1000 евро. Така цената стига до доста привлекателните 5 900 евро, с които започнахме.
Sandero се произвежда в Румъния при спазването на всички френски стандарти и се продава с марката на Dacia или на Renault в зависимост от пазара.
0 от 500