IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първа официална снимка на Alpina B7

Първата официална снимка на изцяло новата Alpina B7 Bi-Turbo се появи в интернет, преди премиерата на автомобила тази седмица в Женева.

Първа официална снимка на Alpina B7
Най-новото предложение на Alpina е създадено на базата на новата Серия-7 на BMW. Alpina B7 е с модифицирана версия на фабричния двигател bi-turbo V8 с обем 4.4 литра, който предлага максимална мощност 507 к.с. и максимален въртящ момент 700Nm. 


С този агрегат новата Alpina ускорява от място до 100 км/час за 4.7 секунди, а максималната скорост на автомобила е ограничена електронно до 280 км/час. 

Други детайли за Alpina все още не са публикувани, но се очаква новия B7 Bi-Turbo да има и изцяло променено окачване. Във външния вид на B7 личи характерната предница със спойлер тип „устна”, а на капака на багажника е разположен друг спойлер. Новата Alpina е с типичните за марката лети джанти с многобройни спици.
0 от 500