IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Официално - BMW серия 5 GT (Progressive Activity Sedan)

Германската компания представи концепцията серия 5 GT, пред подбрана публика.

Официално - BMW серия 5 GT (Progressive Activity Sedan)


Така нареченият Progressive Activity Sedan е представен като концепция, но е почти сигурно, че автомобилът от снимките ще бъде идентичен с производствената версия на серия 5 GT. Промени могат да се очакват единствено в екстравагантният интериор на автомобила, който според запознати, ще получи изключително луксозен вид. 



Както вече писахме, луксозният BMW 5 GT е създаден на базата на новата серия 5 и до голяма степен издава дизайнерските решения, които можем да очакваме при седана и комбито на BMW 5, модел 2010.



В разпространеното видео на Progressive Activity Sedan, германците обещаха, че новият модел няма да бъде типичен седан, нито SUV или комби, а нещо наистина ново, което ще бъде 100% BMW. 



От снимките можем да се убедим, че обещанието е спазено. Агресивната предница, с типичните при спортните модели на BMW уголемени "бъбреци", страничната линия и мощната задницата, напомняща на X6, свидетелстват за това, че новият Progressive Activity Sedan е 100%  BMW.



Разказвача на историята от видео комикса, който ви показахме в началото на месеца, също така спомена, че моделът ще предлага стъклен покрив, изолиран от пасажерската част, багажник, чиято врата ще се отваря в две части, висока и същевременно удобна позиция на шофьорското място, много пространство на задния ред седалки и лесен достъп до купето. И всичко това е на лице, както и джантите с размери между 18 и 21 цола, системата BMW Xdrive и инспирираният от Concept CS, дизайн.



За сега няма никаква официална информация за това, какви агрегати ще задвижват новият модел, но големите двойно вентилирани спирачни дискове, подсказват за наличието на мощен двигател. Според досегашната информация, сред агрегатите на серия 5 GT, най-вероятно ще присъства новият би-турбо V8, познат сега от X6.




0 от 500
  • #88
    0 rate up comment 0 rate down comment
    tt ( преди 15 години )
    bmw are the best cars ever pure speed and handling
  • #87
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Renault fan ( преди 15 години )
    от вън е *** , а вътре интериора е краден от моя Меган 2001 , крадци ялови !! С моя 1.4 бензин ше го накъсам това , *** Рено е над сички
  • #86
    0 rate up comment 0 rate down comment
    mar69 ( преди 15 години )
    Ами да,да не сте слепи!Екипа отговарящ за предницата явно никога не се е срещал с екипа за задницата...хи.,хи!Що се правите,че не забелязвате?!Колата е с дизан клан-недоклан!Явно са наели китайски дизайнери,че както са я закъсали...
  • #85
    0 rate up comment 0 rate down comment
    ILIYANSKY ( преди 15 години )
    Abe hora,ne mislite li 4e prednicata e qko kopirana ot MITSUBISHI lancer.
  • #84
    1 rate up comment 0 rate down comment
    sany ( преди 15 години )
    Благодаря,NANI!Просто за 7 год. в Германия разбрах каква ни е разликата с немците.Когато нямат пари,си купуват нещо по джоба,Форд,Опел,... но не 2-ра ръка 5-серия,или Е-класа.За тях това е парвенющина,и обидно.Те не могат да ни разберат ние защо го правим!Няма как,това е балканската психология!Аз и в Сирия бях за кратко,и виждам,че имаме повече прилика с тях-старите *** с издута музика,тъпотия ... а бе яко ориенталщина.За съжаление,ние се доближаваме до тях с този манталитет,отколкото до европейците.
  • #83
    0 rate up comment 0 rate down comment
    NANI ( преди 15 години )
    Точния коментар!Новото си е ново,за съжаление повечето ,който пишат тук карат морално остарели коли,возили са се 2-3 пъти по няква случайност в нова кола и изливат безкрайната си ''компетентност'' тук!
  • #82
    0 rate up comment 0 rate down comment
    sany ( преди 15 години )
    Кой какво харесвал ,CLS,S-klasse,бла,бла....да не сте в детската градина!По-важно е какво можеш да си позволиш,ново!А не да си го купиш като е вече10-15 годишно,и да си мислиш,че си голям пич .... ами не си!Това беше атрактивно в начлото и средата на 90-те тук в BG.Но това остана в миналото.Сега такива хора предизвикват единствено съжаление и съчувствие.
  • #81
    0 rate up comment 0 rate down comment
    gosho ( преди 15 години )
    abe ti kolko si glupav daje sam ne znaesh da mi sravniavash audi s BMW ti si obarkan i ne si obektiven koeto e nai loshoto
  • #80
    0 rate up comment 0 rate down comment
    st3fch0 ( преди 15 години )
    Не съм фен на BMW,но това много ми харесва.
  • #79
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    хм на 37 години трябваше да си надживял тия глупости и да погледнеш с обективно око . Как реши ,че БМВ са най-спортите лимузини на пазара???? Направо ме изуми!!! Ми ако БМВ 1-ва серия, 3-та серия, 5-та серия или пък 7-*** серия ти приличат на болид или нещо много спортно значи имаш много сериозни мозъчни проблеми!! Пред тях моделите на Ауди изглеждат буквално като реактивни ракети , дизайна на Ауди е 100 пъти по спортен.. Ако М-5 ти прилича на спортна лимузина то RS-6 трябва да е космически кораб тогава. Ауди в момента предлагат лимузини със спортен дизайн. Ако имаш кинти, можеш да съчетаеш този дизайн и с мощен мотор и да имаш наистина нещо спортно и отвътре и отвън. Ама да видиш умрялото купе на 5-та серия с мотор 2.5D и 160 коня и да разправяш ,че това е най-спортното нещо на пазара...п.п. Едно време действително БМВ бяха спортни.. Имаха мощни двигатели и спортен дизайн.. Сега обаче други заеха тяхното място..