IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това е Mercedes-Benz S-Class 2010

Флагманът на Mercedes, прикрит с незначителен камуфлаж, бе запечатан на лентата на автопапарак.

Това е Mercedes-Benz S-Class 2010
Дегизировката на Mercedes-Benz S-Class се изразява в няколко лепенки, прикриващи част от светлините на новия модел. Този лек камуфлаж ни дава възможност да видим луксозният автомобил в пълният му блясък.



Както се вижда от снимките автомобила е напълно завършен и на очи се набиват леките козметични промени по каросерията на флагмана. Нови са броните, страничните огледала и светлините на автомобила.



В предната броня са интегрирани нови фарове за мъгла, а над нея личат променените по форма, челни светлини с интегрирани в тях, дневни LED светлини. Формата на радиаторната решетка, изглежда е инспирирана от показаният през 2006 година - Concept Ocean Drive. V-образната форма на решетка, изключително напомня на четиривратия кабриолет и придава на автомобила едновременно елегантен и агресивен вид.



 В задната част на автомобила също се откриват леки промени в бронята и в стоповете, които ще бъдат без декоративни, метални елементи. Преработени, с по-елегантна форма са и страничните огледала с интегрирани в тях мигачи.



Според запознати, агрегатите които ще се поставят в новата S-Class ще бъдат идентични с тези които се интегрират в настоящия модел. Изключение ще прави само екологичният Blue Hybrid, който ще се поставя в модела S400. Mercedes-Benz S-Class, модел 2010, трябва да бъде на световните пазари, още в края на 2009 година.
0 от 500