IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi R8 V10 - Видео

Разпространеният официален видео материал, за първи път ни дава възможност да видим спортиста на Audi в действие, демонстриращ умопомрачителен звук.

Audi R8 V10 - Видео
Официалната премиера на R8 V10 се състоя на автомобилното изложение в Детройт, през януари, където бяха разкрити всички подробности за супер автомобила на Audi.

Не случайно най-силната версия на R8 е наричана супер автомобил. Тя се захранва от същия агрегат, който се интегрира в Lamorghini LP560-4. Той е V10 FSI с обем 5.2 литра и доставя 525 конски сили. Тежи едва 258 кг. и произвежда мощност от 100.9 к.с. на литър. Благодарение на перфектната динамика и усъвършенстваната quattro система, на Audi R8 V10 са необходими едва 3.9 секунди, за да закове стрелката на скоростомера на 100 км/ч.



Средно поставеният двигател, подсигурява на спортиста отлична динамика и перфектно разпределение на тежестта между предната и задна ос. A oптимизираната аеродинамика, дължаща се на новото окачване, задният дифузер, по-големият спойлер и променената предна маска, заедно с новите по-големи спирачки и гуми, успяват да опитомят буйният характер на автомобила. 



За всичко изброено до тук, вече сме ви информирали. Това в което, може би всички сме убедени, но на практика не сме виждали, са дръзката и същевременно елегантна визия на автомобила на фона на дългите прави и острите завои на автопистите, умопомрачителният звук на новата двойна ауспухова система и бруталното ускорение на което е способен най-екстремният R8.
Увеличете звука и им се насладете!



Продажбите на Аudi R8 V10 ще стартират на пролет в Германия със стартова цена от около 130 000 евро.

Снимки на Аudi R8 V10
0 от 500