IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Идва Opel Insignia OPC

Британското списание EVO публикува първата неофициална снимка на „горещия” Opel Insignia.

Идва Opel Insignia OPC
Колата е с традиционното за тези модели обозначение на фирмата - OPC. Премиерата на този автомобил ще бъде в началото на март на автомобилния салон в Женева. 

Там обаче колата ще бъде представена като концепция, а на автомобилния салон през есента във Франкфурт ще видим и серийната версия на Opel Insignia OPC. 


Дизайнът на колата е изпълнен в стила на концепцията Opel GTC, който видяхме преди две години в Женева. За „горещия” седан Insignia засега е известно само, че ще бъде с шестцилиндров двигател би-турбо. Предаването ще бъде към четирите колела и ще бъде оцветен в тъмно сив цвят. 

Джантите ще бъдат с размер 20 цола и ще имат по пет спици, гумите ще бъдат с размер 255/35. Няма официални данни за мощността на двигателя на Insignia OPC, но от списание EVO предполагат, че става дума за мощност от около 320 к.с. 

На представяне на концепцията Insignia OPC (където е била направена и шпионската снимка), генералният директор на Оpel Ханс Демант е заявил, че прототипи на този модел са били тествани на знаменития „Северен кръг” на пистата Нюрбургринг, като времето им е било около 8 минути.
0 от 500