IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Auto Express представя 10-те най-очаквани нови модели през 2009

Предстоящите 12 месеца ще бъдат доста интересни по отношение на новите модели автомобили, които ще се появят на пазара.

Auto Express представя 10-те най-очаквани нови модели през 2009
Предстоящите премиери са доста, но британското списание Auto Express ви предлага 10-те най-популярни (според тях), модели сред очакваните. През 2009 ще има за всекиго по нещо. От малкия Ford Ka, през масовите VW Golf и Ford Focus, до ексклузивния Jaguar XJ.
VW Golf

Новото поколение е по-скоро еволюция, а не революция на модела. Въпреки това подобренията в сравнение с предходното поколение са много и във всички области. Очакваме това да бъде най-добре продавания модел на 2009 г. Продажбите започват от януари.
Ford Ka

New Ka се произвежда на платформата на Fiat 500, но определено носи „ДНК” от Fiesta. Освен удоволствие от управлението можете да се радвате и на ниска цена. В продажба от януари.
Ford Focus RS


Спортната версия на Focus с мощност близка до 300 к.с. Перфектно поведение на пътя благодарение на революционно ново окачване. Цена около 30 000 евро. На пазара ще бъде през март.
Fiat Abarth 500


Очаква се Fiat 500да бъде най-добрият Abarth правен досега. Смес от перфектен стил, „горещо” поведение на пътя и удомолствие от управлението. На пазара ще бъде от февруари.
Toyota Prius


Новото поколение на хибридния автомобил е по-леко, по-мощно, с разход само 3.3 литра на 100 км и със 100 г/км вредни емисии от СО2. Продажбите започват от септември.
Honda Insight


Първият модел от новото семейство хибридни автомобили на Honda. Най-впечатляваща ще бъде цената, с около 6000 евро по-ниска от тази на Toyota Prius. На пазара от април.
Audi A1

Впечатляващ дизайн и отлична динамика. Това ще помогне на Audi да конкурираMINI. Продажбите ще започнат от септември. Alfa Romeo MiTo

Най-малкият модел на Alfa има чертите на суперавтомобила 8C и цена започваща само от 13 000 евро. На пазара от януари.
Jaguar XJ


Това ще бъде най-радикалният XJ произвеждан някога. Интериорът е по подобие на този в XF, двигателите ще бъдат бензинови и дизелови V8. Продажбите започват от октомври.
Citroen C3 Picasso


Привлекателен дизайн и голяма практичност с много възможности за устройство на интериора. Продажбите на MPV модела се очакват от април.
0 от 500