IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото купе на Mercedes-Benz E-Class

Новото поколение на Mercedes-Benz E-Class Coupe беше забелязано на летище Schiphol в Амстердам през тези празнични дни.

Новото купе на Mercedes-Benz E-Class
Холандският сайт Autogespot публикува снимки с относително малка маскировка на колата. 


Те показват, че новото купе на E-Class ще има доста изпъкнали арки над колелата, а също така и доста различен дизайн на страничните стъкла, разделени на три части. Профилът е изчистен и плавен. 

Макар да не се вижда добре от тези снимки, заместникът на CLK е приел и новата форма на фаровете, показана на автомобилния салон в Париж с концепцията Fascination, както и новата форма на решетката с разположено в средата голямо лого на Mercedes. 


Като цяло купето на E-Class е доста по-привлекателно от седана, (снимките долу, които видяхме преди няколко седмици). 



Съперникът, който Mercedes ще противопостави на купетата на BMW 3-Series и Audi A5 ще бъде предлаган най-вероятно със същите двигатели, както и седана. Базисен ще бъде четирицилиндровият турбобензинов агрегат с обем 1.8 литра, на върха ще бъде V8 с обем 6.2 литра от AMG. Естествено от Mercedes ще предложат и широка палитра от дизелови двигатели. 

Очаква се новото купе на E-Class да има официална премиера заедно със седана на автомобилния салон в Женева през март тази година. Продажбите на новото поколение Е-Клас на Mercedes ще започнат в Европа от втората половина на годината.
0 от 500
  • #24
    2 rate up comment 1 rate down comment
    rudi ( преди 15 години )
    аз мога да ви кажа че колата си е много хубава,не знам кой е тоя дето се е изцепил че е копирано от LEXUS явно е голям "разбирач",то е просто бе помислете само MERCEDES от кога саществуват и кой от кого копира,а па тоя дето вика че в Германия има умни мозачета явно и той толкова разбира защото завода на MERCEDES отдавна е преместен в Румъния
  • #23
    2 rate up comment 1 rate down comment
    padar ( преди 15 години )
    батенце, от кой са ги изкопирали лексус преди "доста години" да те е.ба в разбирача селски образован.
  • #22
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    Ами не всеки има възможност да смени 5 S-класи или 5 7-ци.
  • #21
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Радо ( преди 15 години )
    Тези които смятат, че с ходенето на изложения и четенето на списания и саитове стават техничеси грамотни и разбират от диазаин и ергономия (или както е думата)просто много се лъжат... С времето стажа и сменени по 5 коли ще започнат да изграждат едно реално мнение за колите.... А иначе за този модел от статията, нямам какво да коментирам, преди "око да види, ръка да пипне" ... :)
  • #20
    2 rate up comment 1 rate down comment
    123 ( преди 15 години )
    Радвам се 4е мнението ми се приема като позитивна критика , от разумни хора , Така ще се получи .. в крайна сметка всяка гледна точка е важна ,...
  • #19
    2 rate up comment 1 rate down comment
    А Иванов ( преди 15 години )
    Няма какво да се спори и да се говори за това какво щели да правят с Ес класата ...ами има си прекалено умни мозачета в Германия където ще го измислят. Мен купето ми харесва , но нагледно може да е още по хубаво.
  • #18
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    За разглеждаме достатъчно съм разглеждал коли. Ходя редовно по автоизложения кагато има така че по дизайна мисля че съм компетентен. Относно техниката не работя с автомобили но чета Audo Bild както и сайтовете на Fifth Gear и Top Gear тъка че и технически не съм толкова неграмотен, така че смятам че коментарите ми тук не са напилно ***.
  • #17
    2 rate up comment 1 rate down comment
    123 ( преди 15 години )
    Искамисе да се полуават малко по -конструктивни дискусии тук.Теорията е многохубоаво нещо ,и личното мнениеи впе4атление също ...но продиктувано от практически оит. така 4е , господа , споделяйтеоита се , не личните пристастия , това ще бъде по =полезно за всички ни. Ли4но аз ве4е 6 г. работя пряко с автомобили (несъм монтьор)но , мога да каца 4е тук се пишат предимно несъстоятелни твърдение , непоткрепени с нищо .. Трябва да отворят унивеситет , за приложна автомобилистика .. Там ще ви вземат от раз ,, Колегата поне стои в С класата , и пише , а пове5ето от Вас , дори не са я азглеждали детайлно .. но говорят за здравина , качество на изработка и пътно поведение ..
  • #16
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Alex ( преди 15 години )
    Не се тревожи колкото и да са зле Мерцедес винаги S-класата е била превъзходна, винаги е била номер едно. Така ще бъде и със следващата генерация.
  • #15
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    Sega kogato E - klasata ni-nakraq dobi moderen vid i btw dobi profila na S klasa, da vidim kakva S klasa ste predlojat