IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нов американски суперавтомобил

Американското тунингово ателие Revenge Design, специализирано в доработки на модели на групата GM и на Honda, ще покаже първият си собствен модел.

Нов американски суперавтомобил
Това ще стане след няколко дни на изложението в Детройт, където Revenge Design ще покаже суперавтомобила GMT-R. 


Колата е произведена на уникална тръбна рама с монтиран двигател в средната й част. 

На GMT-R ще може да се монтира всеки от двигателите V8 на GM Performance Engines, с мощност от 500 до 650 к.с. 

С двигател имащ мощност 600 к.с., новият автомобил с тегло малко над 1000 кг. има ускорение от място до 100 км/час за 3 секунди. Новият суперавтомобил определено е доста динамичен автомобил. 

GMT-R ще бъде с автоматична скоростна кутия с шест предавки и електронно управление. Окачването се регулира от водача с бутон в купето. Спирачките имат големи дискове. Теглото се разпределя в съотношение 42:58 между предната и задна оси.
0 от 500
  • #1
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Българин ( преди 15 години )
    Каква новина само, за кола на няколко години. Това е схлобяемият автомобил GTM, впоследствие преименуван на GTM 200, а накрая пуснат в продажба в насипно или сглобено състояние като GTM Supercar (много жалко име)... Поради погрешно проектиране, стъклата на вратите не могат да се свалят, тъй като опират във външните панели на вратите. Има и още куп недостатъци, но няма да стигне мястото, за да ги изредя всичките