IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Chevrolet показа новия Equinox преди Детройт

С получената държавна помощ, в General Motors решиха част от проблемите и могат да дишат по-спокойно, поне през следващите няколко месеца.

Chevrolet показа новия Equinox преди Детройт
Така те започнаха да представят новите си модели, както беше предварително планирано. 


Сред новините е модел 2010 Chevrolet Equinox. Той ще има официална премиера по време на изложението в Детройт в средата на януари. Това ще бъде второто поколение на Equinox. При него разстоянието между осите ще бъде запазено без промяна в сравнение с това при сегашното поколение (2 857 mm), но в същото време дължината му е с около един инч (25 mm) по-къса, а широчината също с толкова по-голяма. 


Дизайнът на новия Equinox е повлиян силно от този на седана Chevrolet Malibu и кросоувъра Traverse. Както и досегашния модел, модел 2010 на Equinox предлага задни седалки със системата MultiFlex, която позволява те да се местят напред и назад с цели 203 мм. 


Новият Equinox ще бъде в продажба от средата на следващата година и ще се предлага в три версии на оборудване - LS, LT и LTZ. Колата ще има и варианти с предаване на движението към предните колела или 4х4. 


Два нови двигателя ще бъдат монтирани с второто поколение на Equinox – четирицилиндров с директно впръскване на горивото, обем 2.4 литра и мощност 182 к.с. и V6 също с директно впръскване на горивото , с обем 3.0 литра и мощност 255 к.с.  
0 от 500