IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen пуска новата версия на Golf 4х4

Volkswagen публикува информация за новия Golf VI 4Motion.

Volkswagen пуска новата версия на Golf 4х4


Това е вепсията на Golf със задвижване на четирите колела. VW Golf VI 4Motion е с дизелов двигател с обем 2.0 литра is TDI с мощност 140 к.с. (103 kW) и максимален въртящ момент 320 Nm достъпен от 1 750 об/мин. Този двигател е комбиниран с механична скоростна кутия с шест степени. 


Максималната скорост на Golf със задвижване на четирите колела е 206 км/час, а ускоряването от място до 100 км/час е за 9.4 секунди. 

Автомобилът предлага доста добър среден разход на гориво за модел 4х4 – 5.5 литра на 100 км. Новият Golf VI 4Motion се предлага със степен на оборудване Comfort Line и има цена 25 800 евро.
0 от 500
  • #15
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Leon ( преди 15 години )
    Дизеловите модели са по-проблемни,особено по-мощните версии.Другия път си купи бензинка и спестявай още с покупката.Късмет!
  • #14
    0 rate up comment 0 rate down comment
    nemo11 ( преди 15 години )
    Какво 4x4?!Аз имам Golf 5 TDI,след 4 месеца му изтича гаранцията и вече съм го обявил за продаване.Вие преценете:2 смени на комп. на двигателя,някакъв блок на АБС-а,няколко update-a на климатроника защото отваря и затваря клапи както с и иска(и от 2 дни пак започна,лошо ми става),и изнервящото скърцане на 5-тата врата,което още не могат да "локализират".Аз с тази марка бях до тук,на вас късмет!
  • #13
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    Някой да има впечатления 4х4 на Фолксваген - 4 motion - надежда ли е - за измъкване от сняг , кал?????
  • #12
    0 rate up comment 0 rate down comment
    SilverBot ( преди 15 години )
    Абе, ква е тая кошница. Двулитров турбодизел 4х4... Грам смисъл няма. Абсурд! Вдига 205 Км/ч? ***, моята кола е 1.3 бензин и ги докарва до 180 с мощност на половина. Да не се излагат с тая кофа и да пускат R42!
  • #11
    1 rate up comment 0 rate down comment
    незайко ( преди 15 години )
    За всеки влак си има пътници :) А относно странното мнение, че VW "използвали технологии от Ауди, Бентли ит.н" те Фолксваген са генерални собственици, на тези марки, така, че е най-малкото ***, някой да пише такива глупости :)На кратко, най-вече за Бентли ( а не само и за тях) VW е спасил не само тази умираща марка, и ги е направил мега търсени автомобили :) А особено за Бентли си има и ирония, по време на световните войни, точно Бентли произвежда двигатели за самолетите атауали Германия, а сега Германия притежава Бентли, че и печели от тях (пиша Германия, защото само VW винаги ще има един много водещ пакет от акции притежаван от немското правителство!) а все пак така са го основали Фердинад Порше и немското правителство. А то се казва Фолксваген, не само за да е "народна кола" (както го разбират *** в България) а защото е колата на folks (Германците) по времето когато Фердинад Порше поставя основите, на власт е Адолф Х., и ако някой се е интересувал, малко поне от история, (а не само от пърялници и конски сили) тогава има един термин "ФолксДойче" ама стига история, както писах, за всеки влак си има пътници, има много прекрасни марки автомобили, хаде със здраве
  • #10
    0 rate up comment 0 rate down comment
    WickedSixD ( преди 15 години )
    Съгласен съм за Импреса и за Субару като цяло,само добри неща съм чувал за тези коли,което е рядко срещано. А 4x4-то е ясно че е класа отгоре. И само да добавя че не знам защо е толкова критикувана Импреса за това че е hatchback,мен ми харесва като изпълнение.
  • #9
    0 rate up comment 0 rate down comment
    lelia maia ( преди 15 години )
    e moje li da pi6e6 na teh. danni: Ускорение от 0-80 / 0-100 км/ч, сек9,1 / 13,9.........fullV rabota (kopi ot promotsiata za guuf 5 80 konia benzin na bg saita im)
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Niki ( преди 15 години )
    Nishto ne moga da kaja osven da karash golf e diagnoza, koito i ot modelite . Trqbva da si super selqnin da dadesh 50 bona za golf :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Triforce ( преди 15 години )
    Номер 5 - от ИМПРЕЗА-та ли има повече технологии бе? Я отиди се прегледай! Само 4х4 и е близо 2 пъти по-добро. Пък да не споменавам самото окачване и стабилност на пътя, която е доказана от години. На ГОЛФ-а може са интериора да ми е в по-голям плюс, но специално за технологиите се изказа неподготвен!
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Радо ( преди 15 години )
    Добре де, VW отдавна не отстояват позицията си на народна кола, не и след като Бентли и Фаитона се правят на една база, не и след като VW черпят технологии и дизаин от марки като Ламборгини, Порше, Бентли, Ауди и др..... Може да е Голф но вече са му пораснали претенциите...