IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата Е-Класа на Mercedes преминава през финални тестове

В интернет се появиха най-нови шпионски снимки на седана от новата Е-Класа на Mercedes-Benz.

Новата Е-Класа на Mercedes преминава през финални тестове
Новата E-Class навлиза във финалната фаза на тестове преди серийно производство и колата е с все по-малка маскировка. 


Вижда се, че бъдещият седан от Е-Клас ще има нови фарове, които ще сменят закръглените фарове при сегашния модел. Фаровете на новата Е-Класа приличат доста на тези при SL-Class

Mercedes W212 E-Class е изцяло нов автомобил с нов и по –просторен интериор, нови технически решения и технологии. Сред основните новини при този автомобил можем да споменем най-новата версия на интерфейса COMAND, системата за предупреждаване на водача при непреднамерено напускане на лентата за движение, монитор за очите на водача (срещу заспиване зад волана), системата за разпознаване на пътни знаци, сензори за състоянието на пътя, система за контрол на стабилността, отчитаща силата на страничния вятър, система следяща за износване на гумите и др. 


Външният вид на колата ще следва стила на S-Class, като ще има и някои белези от C-Class. Засега основните елементи н дизайна не са изненада, макар че за да сме сигурни в това, все пак трябва да изчакаме до официалната премиера на новия Е-Клас, която ще бъде на автомобилния салон във Франкфурт през есента на следващата година. 


Няма да има изненади и при двигателите. С бъдещата Е-Класа ще видим традиционните V6 и V8 двигатели и разбира се най-силната версия ще бъде E63 с V8 двигател на AMG с обем 6.3 литра.
0 от 500
  • #9
    0 rate up comment 0 rate down comment
    болярче ( преди 15 години )
    Поне на мен тази кола ми изглежда толкова безлична, колкото всеки по-голям Hunday or Toyota. Въобще, липсва агресията за такава кола, която лъха от едно BMW or Audi.може и да са хубави коли, но никога няма да ме грабне на тия години, може би като си купя наколенника на Др. Ливайн и Космодиска, ще си жзема и една такава...
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    Тва е новия Мерцедес Соната. Мноо е добър
  • #7
    0 rate up comment 1 rate down comment
    gruh4o ( преди 15 години )
    мдааа... и на мен ужасно много ми прилича на хюндай...
  • #6
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Dimov ( преди 15 години )
    Като не можала да стигне лисицата гроздето,казала че е кисело.А за Мерцедеса не е удължен Ц, а е малко по-къс ЕС клас,следва линията на Майбах от доста доста време.
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Triforce ( преди 15 години )
    А има ли система за следене на ерекцията??? Шегичка. Ама чак са се престарали със системата за износване на гумите. Добре, че са нововъведенията, иначе грозилата бая трудно ще се продава.
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    DeadFox ( преди 15 години )
    А на мен ми прилича на Хюндай!иначе сигурно ще е хубава и скучна като всеки Мерцедес.
  • #3
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    Eгати системите,влизаш във колата кършиш врат и пръсти казваш и дестинацията и лягаш да спиш:)
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Наблюдател ( преди 15 години )
    И на мен много ми прилича на уголемена и удължена С класа. Жалко ако е така наистина, защото по този начин се губи елегантността й. Изглежда по стегната като С класа, но все пак С класа е с спортна насоченост, а Е класа е била винаги символ на елегантност и стил.
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Батко ви ( преди 15 години )
    Ако така ще изглежда новата Е класа това ще е ужас поне за мен!Като гледам тея снимки и неповярвах на очите си изглежда удължен вариант на С класата! Дано да съм се заблудил и скоро да я видя официално!