IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шпионски снимки на BMW М X6

Вече е сигурно, че може би най-коментираният модел на баварската фирма ще има и гореща М-версия.

Шпионски снимки на BMW М X6
Тя идва тъкмо на време за да бъде конкурент на Porsche Cayenne Turbo, Mercedes-Benz ML63 AMG и останалите високотехнологични, спортни кросоувъри.



Последните шпионски снимки ни дават добра, обща представа за визията на М-моделът на BMW X6.
Хванатият по време на тестове с лека дегизировка, кросоувър се отличава по двойните ауспуси и типичната за M-моделите на BMW, решетка на предните калници.



Според запознати, агрегата който ще захранва горещия Х6 ще бъде познатия от М5 и М6, пет литров V10 двигател, произвеждащ 507 конски сили. Възможно е това да бъде и следващото турбо поколение на този агрегат, което ще се монтира на обновените М5 и М6. 



Спекулира се с възможността в BMW X6 М да се интегрира и двигател V12 с обем 6.0 литра, който ще бъде разработен на базата на сегашният V10. Като възможен вариант остава и по-малкият V8 би-турбо агрегат с обем 4.4 литра. 



Според запознати, задвижващият агрегат и останалите подробности за BMW М X6 трябва да бъдат официално обявени от баварците до края на годината.

0 от 500