IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Неофициални снимки на Audi R8 Spider

Откритата версия на супер автомобила Audi R8 е засечена в Германия по време на тестове без никаква маскировка.

Неофициални снимки на Audi R8 Spider
Тези снимки показват, че роудстерът ще получи мек сгъваем покрив, а от каросерията липсват някои характерни за R8 елементи. 


При версия Spider обаче са се появили допълнителни отвори за въздух непосредствено зад седалките, както и предпазна алуминиева рамка. Мястото на отвора на резервоара е изместено, поради липсващата задна колонка при кабриолета. 

Промени има и в шасито, което е приспособено за откритата версия. Базисният модел ще запази двигателя познат от купето - V8 с обем 4.2 литра и мощност 420 к.с. При по-силната версия вероятно ще бъде взет двигателя на спортния седан Audi S6 и S8, който е V10 с обем 5.2 литра. 


За топ-версията на откритото Audi R8 RS, разбира се, е запазен V10 би-турбо с обем 5.0 литра от RS6. Разликата между него и стандартния модел с двигател V8 няма да бъде просто в конските сили. Ще има промени и в шасито, което трябва да поеме по-високата мощност, окачването ще бъде ново и по-стегнато, промени ще има в спирачната система и кормилната система. 


Предполага се, че „хванатия” автомобил е именно топ-версията RS на новия кабриолет R8. За това говорят накрайниците на ауспуха и дифузьорите, които са като при други модели на Audi с двигател V10, както и новият дизайн на решетката.
0 от 500
  • #34
    0 rate up comment 0 rate down comment
    anonimen ( преди 15 години )
    ABE EY GLUPACI VI STE TOLKOZ TIPI 4E NE MOJE DA BIDE NE MI GOVORETE BMVE E BILO TO ILI MERCEDES,AUDITO IZOB6TO VSI4KI MARKI PO4TI PODMINA OSVEN FERARITO.A ZA TEZI KOITO KARAT BMV 3 TE VSI4KI ZA MEN TOLKOZ TE SME6NI 4E .............
  • #33
    0 rate up comment 0 rate down comment
    babyme ( преди 15 години )
    mn e krasivo i8 mn mi haresva ;)
  • #32
    0 rate up comment 0 rate down comment
    M88 ( преди 16 години )
    Wijte towa klip4e, to gowori samo za sebe si!http://***.tuning.bg/index.php?aid=592
  • #31
    0 rate up comment 0 rate down comment
    НАЙ-БЪРЗОТО А U D I ( преди 16 години )
    Ей ВЪПРОС (?), долен *** като не ти харесва Р8 пиши в друга тема, например за смотания фейс на феслифта на 7-цата.
  • #30
    0 rate up comment 0 rate down comment
    WickedSixD ( преди 16 години )
    http://***.youtube.com/watch?v=kmlSCmvC6pw&feature=related
  • #29
    0 rate up comment 0 rate down comment
    ? ( преди 16 години )
    Abe ti lud li si brato. Koe mu e strahotnoto na dizaina. Tva e grozna kostenurka s meka koruba (obrazno kazano)! Kato tehnika i luks e desetka, oba4e dizaina smurdi i sum adski suglasen 4e ne e 4isto sportna kola. Verno si e, samo mo6ten dvigatel i 2 vrati ne zna4at super sportist...
  • #28
    0 rate up comment 0 rate down comment
    PHANTOM ( преди 16 години )
    Наистина тва AUDI вече е невероятно и стандартното R8 е яко ама тва е The Best последните години AUDI показа как се правят автомобили с страхотен дизаин и качество това ще е доста продаван автомобил
  • #27
    0 rate up comment 0 rate down comment
    до 25 ( преди 16 години )
    Човече, не се излагай, няма супер спортист който да е приложим за ежедневна употреба! Може това Porsche да има рязкост и плавност, но какво друго има? Има ли приличен багажник, има ли приложима задна седалка, има ли изобщо някаква видимост през задното стъкло, има ли достатъчна височина за да премине през един легнал полицай, има ли достатъчно удобни окачване и седалки? НЯМА! Има багажник с размера на дамска чанта, ако въобще има задни седалки, то на тях може да седне максимум хлапе до 7 годишна възраст, през задното стъкло виждаш само спойлер, може да премине неравности с дълбочина максимум 2 сантиметра без да закачи нещо, седалките са с карбонови корита и оскъдна тапицерия, а окачването подлага на изпитание гръбначните ти прешлени дори и по равните пътища. Факт е, че Porsche правят страхотни автомобили, но не можеш да ме убедиш, че са приложими в градски условия. От автомобилите които си изброил, може би само SLR-а е възможно да се ползва в града, защото 450 литра багажник, голямо задно стъкло и подобаваща височина на шасито въобще не са за подценяване, пък било то и на двуместна кола ;)
  • #26
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 16 години )
    а синчето на бакшиша да спре да фантазира. Баща ти може и да има четири коли но количките от Мачбокс не се броят ха ха ***.
  • #25
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 16 години )
    Много съжалявам за теб повечето неща ,които си написал са верни но не всички. Има марка ,която мачка всички спортни коли и става същевременно и за градско каране и това е Порше. Имаше тест на Ауто-билд на самолетна писта в Германия където пилоти на изтрибители Торнадо тестваха - Ламборджини ,SLR-Макларън,Ес-7 Салеем и Порше Руф- Теста бе за колко секунди вдигат до 300 километра. Поршето ги нагълта всичките , на всичкото отгоре бе най-евтино а изумлението на пилотите бе как тази супер мощна кола с максимална скорост 350 км. в час отцепва плавно и спокойно за разлика от останалите болиди и спокойно с нея можеш да отидеш на пазар и да я караш във всекидневието си!! Порше е 1 това е. И само за финал да кажа ,че Поршето вдигна от 0-300км. за 24сек. а втория Ламборджинито за 36 сек. Огромна разлика а Изтрибител Торнадо ги направи за 20 сек. едва с 4 сек. по бързо от Поршето.