IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Peugeot показа новия купе/кабриолет 308 СС

Peugeot показа първи официални снимки и детайли за 308 CC, който ще има публичен дебют на автомобилния салон в Париж.

Peugeot показа новия купе/кабриолет 308 СС
Купе/кабриолетът ще бъде произвеждан на платформата на новия хечбек 308, който фирмата пусна на пазара през миналата година. Промените при СС обаче са значителни. 


Прилики има само в предната част на колата, но от челното стъкло назад двата автомобила са напълно различни. При 308 СС металният покрив е сгъваем, който се отваря или затваря за 20 секунди. При СС има доста детайли от хром, нови диодни задни светлини и интегриран в задната броня заден дифузьор. 


Обемът на багажника е 403 литра, но при сгънат покрив остават свободни само 226 литра. При своя дебют новият Peugeot 308 CC ще бъде представен с два двигателя – един бензинов с мощност 150 к.с. и един турбодизелов с обем 2.0 литра и мощност 140 к.с. По-късно ще се появи и изцяло нов бензинов двигател тип THP с мощност 160 к.с. 


Колата е много добре обзаведена, като при по-високите равнища може да се видят система за затопляне, разположена на равнището на облегалките за глава, кожен салон, висококачествена аудио система и др. Сред стандартните системи за безопасност виждаме предпазна тръбна рама, предни и странични въздушни възглавници, система за електронен контрол на стабилността и др. 

 
0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 16 години )
    ti za kvo mislish 4e v USA niama nito edno peugeot ili citroen? Tam tezi marki sa zabraneni= oshte predi 30 godini biaha zabraneni v USA i vse oshte Peugeot i Citroen niamat predstavitelstvo v USA = Seshtai se zashto= A vsi4ki Peja v BG sa Turska sglobka= Tova li4no mi go kaza priatel koito raboti v ofisa im=
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Катила ( преди 16 години )
    Аз си купих преди две години Пежо 307комби същия мотор 2.0 140 коня и тряя ви кажа това е егати кошницата. Купих я на 2 години и сега за още две години няма пластмаса да не трака и скърца. А изпреварването е кошмар. на всичкото отгоре на малки обороти почва да се тресе а като превключа скорост на по-високи почва да вие двигателя! Все едно няма идеален момент в който да превключиш предавка! Пежо са занижили адски качеството. Никога повече няма да си купя Пежо Никога.
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 16 години )
    От селяци кво можеш да чуеш. То просто ама баща му като му казал една марка и той на други не вярва. Ей селоо не слушай баща си дето през целия си живот освен комбайна друго не е карал. Народа е казал питай патило а не старило. Просто Пежото не става!
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 16 години )
    да те наемат,при баба ти да те наемат...
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 16 години )
    andonoff Първо не съм фен на Мерцедес изобщо!! Така ,че не квалифицирай хората както ти падне. Второ жена ми кара старото СС на 307 и трябва да ти кажа ,че това е много, ама много тромава кола. Просто е доста тежка и 140 коня мотор е много слаб. Знаеш ли колко тъпо ми става като го карам някой път и някви селяци със 15 годишна Астра ме минават като спрял. Аз съм си фен на Ауди и Карам А6 3.0 TDI и трябва да ти кажа ,че е като самолет пред Пежото въпреки ,че е едва с 84 коня отгоре но е сигурно два пъти по голяма кола като габарит. А разликата в наемането е огромна ама неможеш да си представиш колко е ОГРОМНА. За това смятам ,че поне 180-190 коня да направят Пежото ,за да наема по нормално. Повярвай ми тази кола е много, ама много тромава едва наема. По книжка на жена ми Пежото наема от 0-100 за 11 сек. а моето Ауди го дават 7 сек. А двете имат на всичкото отгоре еднакъв разход!!! Направо е невероятно!!
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    andonoff ( преди 16 години )
    първо твоите любимци не стават за нищо друго освен за пилене...дори още не могат да признаят факта на peugeot, че са първите пуснали автомобил с твърд прибиращ се покрив - peugeot 402 eclipse, но за това ще спорим някъде другаде и по друго време.второ като толкова ти харесва и си такъв голям разбирач, вземи си го...и му качи 3-литров мотор да те видим...
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 16 години )
    абе хубаво е това СС ама винаги Пежо ме е дразнило със смешните си двигатели. Ми сложете един трилитров мотор напилете го това купенце. Докато не променят това Пежо винаги ще са зад SLK. Не може Мерцедес-SLK да почва от 184 коня най малкия мотор а на Пежо най-мощния да е 150 коня просто е смешно.