IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото BMW 3-Series бе разкрито преди дебюта му

Снимки от официалния конфигуратор на модела изтекоха в интернет

Новото BMW 3-Series бе разкрито преди дебюта му

Снимки на новото поколение на BMW 3-Series с индекс G20 се появиха в интернет часове преди официалния дебют на модела. Те бяха публикувани в официалния конфигуратор на марката, като са показани версията 330i с пакет M Sport и топ-вариантът M340i.

Новото BMW 3-Series бе разкрито преди дебюта му

Автомобилът е запазил пропорциите си, но има доста по-агресивен външен вид. Увеличени са острите ръбове по каросерията, променена е формата на светодиодната оптика, различни са броните и формата на въздухозаборниците.

Новото BMW 3-Series бе разкрито преди дебюта му

Моделът ще се предлага в 4 нови цвята - Dravit Grey, Tansanit Blue II, Citrin Black II и Vermont Bronze. Различни ще бъдат и тръбите на изпускателната система – кръгли за 330i и трапецовидни за M340i. Топ-вариантът ще получи и друга решетка на радиатора.

Новото BMW 3-Series бе разкрито преди дебюта му

Любопитното е, че на симките на салона на автомобила със спортна скоростна кутия не си вижда традиционния джойстик-селектор. BMW 3-Series ще поучи напълно цифров приборен панел, голям сензорен дисплей на информационно-развлекателната система, нов волан и различни спортни седалки.

Новото BMW 3-Series бе разкрито преди дебюта му

Засега са ясни само параметрите на двигателя на топ-версията M340i. Това е редови 6-цилиндров турбомотор с обем 3,0 литра. Неговата мощност е 365 к.с. и 500 Нм, като той работи в комбинация с 8-степенна автоматична скоростна кутия. Седанът ще се предлага както с предно предаване, така и с фирмената система xDrive.

Снимки: Bimmerpost

Тагове: bmw 3-series g20
0 от 500
  • #8
    13 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    А и дисплея е опция има и други снимки с аналогов скоростомер
  • #7
    8 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Интересно тогава защо Дачия и Сузуки не слагат от по-евтините дисплеи ми от по-скъпите аналогови скоростомери може и да си прав но зависи какъв е дисплея за Меган 3 може сигурно е така в този случай не ми се вярва
  • #6
    20 rate up comment 6 rate down comment
    How new can be? ( преди 5 години )
    Два дисплея,много маркетинг и 5000 евро отгоре.Ето го новото БМВ 3.
  • #5
    19 rate up comment 5 rate down comment
    Д ( преди 5 години )
    Съжалявам, но това да сложиш дисплей вместо аналогови скоростомери не е модерно. Просто е стратегия за пробутване на евтино за скъпо...
  • #4
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Тия новите ъгловати дисплеи със скала на скоростомера и оборотомера изобщо не ме кефят. Гледах видеото където се вижда как работят и е много объркващо. Всичките се движат в различни посоки. Оборотомера е на обратно.Някой *** дизайнер си прави експериементи или просто се подиграва със клиентите.Във стремежа си да изгледат модерни са направили едно недоразумение.
  • #3
    23 rate up comment 3 rate down comment
    Гъзьо ( преди 5 години )
    "Седанът ще се предлага както с ПРЕДНО предаване, така и с фирмената система xDrive." БМВ се предлага предимно със ЗАДНО предаване!!!Някоя женичка ли е писала статията?!?
  • #2
    18 rate up comment 6 rate down comment
    Брандо ( преди 5 години )
    Ще запазя мнението си, докато не го видя на живо,но на снимките не е красиво. Даже предната му броня е направо грозна. Досегатройките винаги са били приятни за окото и сигурно и тази е такава.
  • #1
    25 rate up comment 19 rate down comment
    Мистър Уейн ( преди 5 години )
    Отново скука отвътре, БМВ влачат същия интериор от 1995 насам. Поне откъм екстериор липсата на промени не прави впечатление, защото дизайнът им остарява бавно...