IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi е-tron - само по заявка

Дилърите няма да имат налични бройки от електромобила

Audi е-tron - само по заявка

Audi ще произвежда електромобила e-tron само по заявка. Дилърите няма да имат в наличност готови бройки, съобщава Automotive News, като цитира шефа на американското подразделение на компанията Скот Кеог. Както се знае, електрическият кросоувър бе представен преди няколко дни.

Audi е-tron - само по заявка

Кеог обясни, че с електрическия автомобил марката е избрала нова стратегия за популяризиране. Audi e-tron може да бъде поръчан от всеки официален дилър на германския автомобилен производител, но самата кола ще бъде произведена само след заявка.

Audi е-tron - само по заявка

Налични бройки, от които купувачът да си избере подходящ вариант и веднага го получи, няма да има. Цената на модела в Европа е 79 900 евро.

В същотоо време иданието Autocar  посочва, че до 2020 г. Audi ще оборудва електрическите си автомобили с батерии, които поддържат експресно зареждане - 80% от капацитета им само за 10 мин, като се свържат с устройства с мощност 150 кВт.

Снимки: Audi
 

Тагове: audi
0 от 500
  • #7
    4 rate up comment 11 rate down comment
    Факт! ( преди 5 години )
    Нормално немците досега разчитаха на подаянията на англосаксите за да съществуват.Е тези подаяния свършиха.Германиика ум.ре!Амин!Закриваха псевдодържавата.
  • #6
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Е точно в Порше Изток имат за тестване... специално голфа много го въртят...супер приятно усещане...ама за 80 бона ме отказаха веднага
  • #5
    8 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Последните издихания на немската "държава" на прецакалите се да учат немски честито.Англосаксонците винаги са били над тия сволочиь.
  • #4
    6 rate up comment 4 rate down comment
    FenIX ( преди 5 години )
    И как ще продаваш кола която не може да се тества дори да е само статично. Макар че ако ще даваш толкова пари за нова кола с нов тип задвижване определено няма да по картинка и разкази на очевидци.
  • #3
    13 rate up comment 8 rate down comment
    до трола ( преди 5 години )
    *** ходил да иска да тества !*** от 5 години ПЕТ години в Порше София Изток със сигурност има и Голф и Пасат хибриди - ТЕСТОВИ !от 2 години има и пълните електрички - тестови !тия приказки на дошовака къде си ходил ,какво си питал и какво са ти казали си ги сънувал след лоша дрога !
  • #2
    13 rate up comment 6 rate down comment
    Man ( преди 5 години )
    Нормално да е по заявка, защото още от сега знаят, че пари от тази кола няма да изкарат. В същото време са длъжни да пуснат модел като този, понеже все от някъде трябва да се започне, пък и "тества водата" на пазара.
  • #1
    19 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Хахахаха то е така и с другите им електрички и хибриди на ВАГ. Уж ги има но ги няма. Ходил съм в Порше запад да ги видя, но ги няма. Исках да правя тест драйв и ги питам с коя тяхна електричка мога, а те нямали в наличност и не можело. Питам как тогава да си купя и те ми викат , че само в Германия можело да се направи и то не навсякъде и с предварително записване. Та толкова за елетричките им тронове-дронове и подобни лъжи. Тези са мошеници от класа. В шоурумовете им е пълно с нафтови печки.