IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi е-tron - само по заявка

Дилърите няма да имат налични бройки от електромобила

Audi е-tron - само по заявка

Audi ще произвежда електромобила e-tron само по заявка. Дилърите няма да имат в наличност готови бройки, съобщава Automotive News, като цитира шефа на американското подразделение на компанията Скот Кеог. Както се знае, електрическият кросоувър бе представен преди няколко дни.

Audi е-tron - само по заявка

Кеог обясни, че с електрическия автомобил марката е избрала нова стратегия за популяризиране. Audi e-tron може да бъде поръчан от всеки официален дилър на германския автомобилен производител, но самата кола ще бъде произведена само след заявка.

Audi е-tron - само по заявка

Налични бройки, от които купувачът да си избере подходящ вариант и веднага го получи, няма да има. Цената на модела в Европа е 79 900 евро.

В същотоо време иданието Autocar  посочва, че до 2020 г. Audi ще оборудва електрическите си автомобили с батерии, които поддържат експресно зареждане - 80% от капацитета им само за 10 мин, като се свържат с устройства с мощност 150 кВт.

Снимки: Audi
 

Тагове: audi
0 от 500
  • #17
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    ВАГ сключиха договори за доставки на батерии на стойност 20 МЛРД. евро със LG Chem and Samsung SDI, като производствените планове са до 2025 година да имат 30 модлела на ток. Преди да коментирате от къде били батериите си намерете статията и я прочетете.
  • #16
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Еми така е само по заявка естествено. Не може да се държат на склад толкова много батерии и електродвигатели от братски Китай. Поръчваш колата, немците поръчват китайските чаркове, те пристигат в немско, сглобяват я дюнерджии, камилари и анадолци, слагат табела Made in Germany и ти е продават, като луксозна кола. Да, ама не е! После пак ще отчитат огромни печалби. Познайте откъде са дошли? Китайска стока на високи цени...
  • #15
    1 rate up comment 6 rate down comment
    Край ( преди 5 години )
    С всяка закупена немска ел. кола ще дават по един смартфон Нокия. Май не вдявате че високите технологии са плод на военните технологии а те са забранени на германците.Германците ще продължат още известно време да правят парните си коли с големите комини. Обаче света се разви и в момента Япония/Сащ /китай /ЮКорея са технологично 20 г. напред.
  • #14
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    във вторник видях едно бимбяно на червени точки.по принцип всичките са ми еднакво cMoTaни но това го различих защото не бълваше кълбета дим от кюнците отзад.
  • #13
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    В понеделник видях едно синьо в София. Тъй като всички аудита са ми еднакви, успях да го различа по дневните светлини на фаровете понеже тъкмо бях гледал теста на carwow..
  • #12
    11 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Няма да има налични в смисъл на място(на склад) в дилърството, която можеш да си закупиш на момента. Никъде не пише че няма да има тестови за тестдрайв.
  • #11
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    И пак препратки към бъдещето - "до 2020 г. Audi ще оборудва електрическите си автомобили с батерии, които поддържат експресно зареждане - 80% от капацитета им само за 10 мин". Е защо още сега не ги предлагат тия бързи зарядни а чак след 2 години?
  • #10
    1 rate up comment 7 rate down comment
    до: ВАГ-трола ( преди 5 години )
    ВАГиналски ***, още в първото изречение хората са ти написали:Дилърите няма да имат налични бройки от електромобилаБългарски разбираш ли? На какъв език да ти го преведем, за да го разбереш. Онзи *** долу пък какви глупости дрънка, че имали налични за тест драйв електричи. Електрички ***, а не хибриди. За хибриди не съм питал! Това беше май месец тази година и НЯМАХА и ми казаха, че за тест драйв само в Германия! Тук можело да се тества същите модели,но неелектрически.Обади им се ***!
  • #9
    6 rate up comment 1 rate down comment
    FenIX ( преди 5 години )
    Тесла не са добър пример за сравнение защото първо компанията беше пионер и предлагаше продукт без аналог. 2 нямаха и още нямат капацитета на Ауди както и дилърската им мрежа. Ауди имат тези неща но не са пионери в тази област за да разчитат на ефекта който имаше Тесла. Електрически СУВ вече имат и Мерцедес и др. а да не говорим че Тесла Х отдавна е в продажба. Е трон ще трябва да се конглокира с тях и това че няма да имат тестови коли надали ще помогне.
  • #8
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    E, за Тесла 3 още преди две години хиляди хора му преведоха на Мъска по 1000 долара и без даже да се докоснат до модела. На тесла целия бизнес е базиран на тоя принцип.Какъв е проблема да това да стане с Ауди, Мецедес, Порше иоли някох друг. Поръчки ще има бъдете сигурни, освен това за тези модели канят по специалните си клиенти верни на маеката и им организират тест драйв.