IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Хибридната Honda CR-V идва в Европа догодина

2-литровият бензинов двигател и двата електромотора осигуряват мощност от 181 коня

Хибридната Honda CR-V идва в Европа догодина

Това лято Honda пусна в Европа новия CR-V с 1,5-литров турбо бензинов двигател. Сега настана време на компактния кросоувър да бъде добавена и хибридна задвижваща система.

Хибридната Honda CR-V идва в Европа догодина

Всъщност, CR-V ще бъде първият хибриден модел на Honda в Стария свят и ще замени предишната дизелова версия на CR-V. Хибридният вариант използва 2-литров бензинов двигател и два допълнителни електрически мотора.

Хибридната Honda CR-V идва в Европа догодина

Общата мощност на новата силова установка е 181 конски сили и въртящ момент от 315 Нм. Засега обаче не е известно колко икономичен е новият двигател на CR-V. Настоящата 1.5-литрова версия консумира 6.3 л/100 км с механична скоростна кутия и 7.1 л/100 км с автоматична в смесен цикъл.

Хибридната Honda CR-V идва в Европа догодина

Освен хибриден двигател, Honda ще монтира нова трансмисия на автомобила, която ще позволи значително да се намали шума в салона. Производството на хибридна версия на CR-V ще започне през октомври, а първите доставки на автомобилите за клиентите са насрочени за началото на 2019 г.

Снимки: Honda

Тагове: honda cr-v honda cr-v
0 от 500
  • #6
    33 rate up comment 13 rate down comment
    damm ( преди 5 години )
    казаното от човека кореспондира с... евтино окачване, тънки носачи..всички вибрации и шумове влизат и неусетно умарят шофьора,,люлееща, слаби анти ролл барове, меко окачване..висок център на тежестта,евтини амортисори,меки пружини..които маскират др недостатъци,..недозавиваща...справка по нагоре, неудобна вече субективно псоред човека,..с една дума евтиния която да запълни някъква ниша на пазара.С какво..и те не незнаят.
  • #5
    37 rate up comment 12 rate down comment
    С опит ( преди 5 години )
    Като човек, имал сегашното поколение на CR-V - уморяваща, люлееща, недозавиваща и адски неудобна кола.
  • #4
    46 rate up comment 2 rate down comment
    Man до е, ( преди 5 години )
    Колега, така говорихте и за Тойота Приус, а се оказа супер надеждна към днешна дата. Приятел си купи от първо поколение и колата е абсолютно безупречна като надеждност. Ще видим Хондата как ще е, но очаквам, че ще е поне на нивото на Тойота. Ако това ЦРВ хибрид има и 4х4 ще е много силно предложение. За пример РАВ4 към момента се радва да сериозен интерес.
  • #3
    50 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Страхотна кола! Много добър интериор! Много адекватна задвижваща система. Според мен ще има добри продажби.
  • #2
    37 rate up comment 20 rate down comment
    e, ( преди 5 години )
    Е това е грозотия..хибриди,..до кога с тая демагогия умньооо...Като нова може и да върви,изакай малко да почнат проблемите със синхронизацията...на куп електронни компоненти.Още повече не тествани за дълъг период.Ама така е фешъна и лакираните нокти не прощават.
  • #1
    44 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Е това е, едни пускат хибриди а други напомпани дизели!