IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Разбито Porsche 959 бе оценено на 500 000 долара

От редкия автомобил са произведени едва 274 бройки

Разбито Porsche 959 бе оценено на 500 000 долара

Аукционната къща Mecum пуска на търг екслузивно Porsche 959, което е претърпяло значителни щети при кастастрофа. От редкия модел да произедени само 274 бройки, а сумата, която се очаква да бъде получена за него е от 450 до 550 хиляди долара.

Разбито Porsche 959 бе оценено на 500 000 долара

Както се вижда от снимките, предната част на спортния автомобил е доста разбито, освен това го няма дясното предно колела. Пробегът на това Porsche със задвижване на четирите колела е 5885 км.

Разбито Porsche 959 бе оценено на 500 000 долара

Автомобилът се задвижва от 2,8-литров би-турбо двигател с максимална мощност от 450 коня. Той работи в съчетание с 5-степенна механична скоростна кутия, която има понижаваща предавка за движение по хлъзгав път. Освен това моделът може да се похвали с кожен салон в два цвята, джанти от магнезиева сплав и регулируем клиренс.

Тагове: porsche 959
0 от 500
  • #6
    6 rate up comment 4 rate down comment
    До долния ( преди 5 години )
    Тея па търг ша правят, на Горубляне веднага и за 2 дена става, уникат дето баба го е карала до магазина само в събота и то ако не вали.
  • #5
    12 rate up comment 2 rate down comment
    нещо повече! ( преди 5 години )
    Начинът на предаване на тракцията към 4-те колела е недостижим и днес за 99% от автомобилния свят.Това е една от най-великите машини на всички времена.
  • #4
    17 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Легендарно Порше, поставило основите за модерния суперкар. През 1986 година тази кола има AWD, двойно турбо, адаптивно окачване, сензори за налягане на гумите, ръчна кутия с 6 скорости и много други. Кола, изправарила времето си с около 20 години.
  • #3
    12 rate up comment 1 rate down comment
    D[V01D] ( преди 5 години )
    Пичове, само не разбрах какво общо има Тойота с темата от статията,та чак и мъсъли намесихте. Поршето иначе си е чук, дано го възстановят и не попадне при някой *** да го разбие на първия завой или го затвори в някой гараж да чака още по-голяма печалба.
  • #2
    10 rate up comment 6 rate down comment
    M ( преди 5 години )
    Братле няма как да очакваш от нещо което основно е копирало други марки и е било в началото като масъл кар после като европейски хеч... и така нататък. Да се съревновава директно с автомобилни марки част от историята на Автомобилостроенето. Евала за опитите на тойота ама до там...
  • #1
    10 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Гледайки тази разбита предница и цената, която се очаква да се получи за това Порше, започвам да разбирам последните дизайнерски напъни на Тойота.За тяхно съжаление, си остават доста ниско от цената на този автомобил.