IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Американците се подиграха на Лада Гранта

Смятат, че руският модел е "автомобил за просяци" и прилича на детска играчка

Американците се подиграха на Лада Гранта

На страниците на социалната мрежа Reddit в секцията за автомобилни новини се появи пост, в който американците бяха помолени да оценят външния вид на обновената Лада Гранта. Един от потребителите отбеляза, че моделът на АвтоВАЗ изглежда като "макет на автомобил" или "като пластмасова играчка за деца".

Американците се подиграха на Лада Гранта

Друг беше изненадан от цената на Лада Гранта FL. "Наистина ли струва 5500 долара? Това автомобил за бедните ли е? ", пита той изненадано. В отговор друг потребител обяснява, че средно руснакът печели 11 000 годишно, а един американец - 45 000, така че купуването на Лада Гранта в Русия може да се сравни с придобиването на Honda Accord в САЩ, но отбелязва, че това "далеч не е Honda Accord".

Като цяло, американците се обединяват в мнението, че Лада Гранта "изглежда както трябва да изглежда всяка евтина кола". "В крайна сметка решихме, че това е играчка за просяците", пошегува един от коментаторите.

Снимка: АвтоВАЗ

0 от 500
  • #7
    6 rate up comment 11 rate down comment
    v-1 ( преди 5 години )
    Ами тя колата си е смешна за модел от 21ви век :))) с автоматична ск. кутия със цели 4 предавки и ръчна такава с 5. И цели 2 звезди от 4 за безопасност. Най-виското ниво на оборудване има невероятните екстри АБС и ЕСЦ, еърбег за пасажерите и климатик... Кво няма да се смеят американците, те тези "екстри" по колите си ги имат от 90те години.Ама както се казва за толкова пари - толкова, ако ти се харчат пари за глупости де :)
  • #6
    17 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Нека хАмериканците да направят такъв автомобил на такава цена и възможности да го видим как изглежда и чак тогава да се смеят!
  • #5
    40 rate up comment 5 rate down comment
    Един там ( преди 5 години )
    Ами да - евтинко е. Всъщност, за цената си е съвсем приличен автомобил.
  • #4
    33 rate up comment 18 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Те щото американските коли винаги са били с едни луксозни интериори. Един съсед карак Понтиак от 90-те - е няма такава евтина пластмасория. Първата ми кола - Фиеста 91 беше една идея по добре от него. А сравнение с нещо по-скъпо най-добре да не правим изобщо
  • #3
    32 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    То едва ли ще има модел от която и да е марка за който да няма няколко подигравателни коментари но нали трябва да се пише че американците се подиграли...
  • #2
    28 rate up comment 33 rate down comment
    Бай Спиро ( преди 5 години )
    Абсолютно са си прави хората!
  • #1
    43 rate up comment 19 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    ***....