IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Американците се подиграха на Лада Гранта

Смятат, че руският модел е "автомобил за просяци" и прилича на детска играчка

Американците се подиграха на Лада Гранта

На страниците на социалната мрежа Reddit в секцията за автомобилни новини се появи пост, в който американците бяха помолени да оценят външния вид на обновената Лада Гранта. Един от потребителите отбеляза, че моделът на АвтоВАЗ изглежда като "макет на автомобил" или "като пластмасова играчка за деца".

Американците се подиграха на Лада Гранта

Друг беше изненадан от цената на Лада Гранта FL. "Наистина ли струва 5500 долара? Това автомобил за бедните ли е? ", пита той изненадано. В отговор друг потребител обяснява, че средно руснакът печели 11 000 годишно, а един американец - 45 000, така че купуването на Лада Гранта в Русия може да се сравни с придобиването на Honda Accord в САЩ, но отбелязва, че това "далеч не е Honda Accord".

Като цяло, американците се обединяват в мнението, че Лада Гранта "изглежда както трябва да изглежда всяка евтина кола". "В крайна сметка решихме, че това е играчка за просяците", пошегува един от коментаторите.

Снимка: АвтоВАЗ

0 от 500