IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen T-Roc получи нов базов дизелов двигател

1,6-литровият мотор с мощност 115 коня се предлага само с предно предаване

Volkswagen T-Roc получи нов базов дизелов двигател

Компактният кросоувър Volkswagen T-Roc вече е достъпен с нов базов дизелов двигател - 1,6 TDI с мощност 115 к.с. и 250 Нм максимален въртящ момент, взаимстван от моделите SEAT Arona и Skoda Karoq. Той е петият в моторната гама на кросоувъра и се предлага само с предно предаване.

Volkswagen T-Roc получи нов базов дизелов двигател

Ръководството на германския производител смята, че новият двигател ще позволи на кросоувъра по-добре да се конкурира с моделите от сегмента, като Nissan Juke например. Както се знае в моторната гама на T-Roc влизат три бензинови турбо двигатели с обеми от 1, 1,5 и 2 литра, чиято мощност е съответно 115, 150 и 190 коня, както и 2-литров дизелов, развиващ 150 к.с.

Volkswagen T-Roc получи нов базов дизелов двигател

На тестове наскоро бе забелязана "напомпаната" версия на кросоувъра - Volkswagen T-Roc R. Очаква се тази модификация да получи под капака си 2-литров бензинов двигател с мощност 305 коня.

Снимки: Volkswagen
 

Тагове: volkswagen t-roc
0 от 500
  • #2
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Кадмийче, саждички, асфалтче нещо ?Или някой нов химичен елемент ще ни предложат с този модел VW?Браво! Обичам да се предлагат стоки, които са тествани на нисши същества.До момента тестовете не им вървят добре, но... може и някой ден да произведат нещо, което не се разпада в движение или не те убива докато го караш....
  • #1
    13 rate up comment 10 rate down comment
    .. ( преди 5 години )
    Поредния смръдлив кошник.