IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво карат хулиганите на пътя?

Изследване в Англия посочи автомобилите с най-нагли шофьори

Какво карат хулиганите на пътя?

Какви автомобили карат най-наглите и най-опасни за останалите участници в движението шофьори. На този въпрос се опита да отговори британска телевизия, която проведе анкета сред около 2000 местни водачи на превозни средства.

Какво карат хулиганите на пътя?

Те е трябвало да посочат по 3 модела автомобили, чиито шофьори са най-агресивни на пътя. На първо място попадат собствениците на BMW M3, за които са „гласували” 56% от участниците в анкетата.

Втората позиция в тази негативна класация е за водачите на Range Rover, които събират 48% от гласовете. А на трета позиция се нареждат хората зад волана на Audi TT, получили съответно 43% .

В първата петица влизат още шофьорите на Mercedes-Benz C-class и Ford Transit - съответно 37% и 36%. Сред тях се нареждат тези на Porsche 911 (31%), Volkswagen W Golf (20%), Vauxhall (Opel) Corsa (18%), Nissan Qashqai (15%) и Vauxhall (Opel) Astra (15%).

0 от 500
  • #3
    18 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    аз пък имам класация за наглите шпфери !бмвоплеСУБАРУ !не случайно субито е с главни буквиняма водач на тази марка , който да не си е повярвал мега яко, че е единствен на пътя но понеже са малко ,като бройки не правят чак такова впечатление, но се загледайте 0- няма да видите субару, което да не наглее и да на прави мега простотии на пътя !това е диагноза !
  • #2
    17 rate up comment 19 rate down comment
    пена ( преди 5 години )
    Забелявам, че напоследък собствениците на лъскави коли (дори и младоците със стари БМВ-та) са станали значително по-възпитани. В момента най-голями джигити БГ са комплексарите на средна възраст със "бюджетни" коли, предимно френските марки."В България;1.BMW2.VAG3. TAXI/MB Дипове"
  • #1
    32 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    В България;1.BMW2.VAG3. TAXI/MB Дипове