IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво карат хулиганите на пътя?

Изследване в Англия посочи автомобилите с най-нагли шофьори

Какво карат хулиганите на пътя?

Какви автомобили карат най-наглите и най-опасни за останалите участници в движението шофьори. На този въпрос се опита да отговори британска телевизия, която проведе анкета сред около 2000 местни водачи на превозни средства.

Какво карат хулиганите на пътя?

Те е трябвало да посочат по 3 модела автомобили, чиито шофьори са най-агресивни на пътя. На първо място попадат собствениците на BMW M3, за които са „гласували” 56% от участниците в анкетата.

Втората позиция в тази негативна класация е за водачите на Range Rover, които събират 48% от гласовете. А на трета позиция се нареждат хората зад волана на Audi TT, получили съответно 43% .

В първата петица влизат още шофьорите на Mercedes-Benz C-class и Ford Transit - съответно 37% и 36%. Сред тях се нареждат тези на Porsche 911 (31%), Volkswagen W Golf (20%), Vauxhall (Opel) Corsa (18%), Nissan Qashqai (15%) и Vauxhall (Opel) Astra (15%).

0 от 500
  • #23
    21 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Това е за ингилизко.У нас най-наглите лекенца бяха с баварките и отчасти с Мерцедесите, но вече класацията твърдо се води от двойните ке-не-фи аЛуди. Много са нагли и самонадеяни все едно пътя е само техен. Имам чувството, че бившите Гоуфаджии са забогатели и са се метнали на по-скъпите бракми на компанията.Това е по марки.А иначе баничарки, бусове, служебни Шкодилаци наглеят много яко на пътя. Там няма марка. Щом е служебно се кара като за последно. Жените и те стават все по-зле...
  • #22
    26 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    В Англия поне карачите карат що-годе сериозни коли като М3-ки и Импрези, а тук наш *** яхнал 320д или 1.9тди, пуши и си въобразява че кара.
  • #21
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    да много са Ентелигетни шафьорите на сааб купуват кола по градски легенди
  • #20
    9 rate up comment 17 rate down comment
    Do doc ( преди 5 години )
    Самият факт,че си си купил Тойота/Лексус поставя интелигентността под съмнение.
  • #19
    22 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Колеги, не може да делите шофьорите по марки, кой бил некадърник и кой не. Според мен ще се съглася с някои от мненията по-надолу като добавя, че най-нагли са БАКШИШИТЕ, а най-неориентирани са жените!
  • #18
    6 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Най-интелигентните шофьори са на Сааб.
  • #17
    12 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Автомобилите на киселите гъзари:За няколко години първенството на БМВ беше отнето от Ауди, но сега нещата са постарому. 1 място - БМВ /въпреки че напоследък все повече собственици на БМВ спират на зебра - Браво!/2 място - Ауди3 място - Фолксваген4 място - Хонда Сивик5 място - всичко останало СУВ-ско, лимузинско, лъскаво и парвенюшко.
  • #16
    10 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    С Лексус да, с Тойота не. Мега нагли са тойотаджийте, явно комплексирано от факта, че са дали много пара пък карат грозна кола. Това си е японския VW за мен. Но както и отдолу написаха, най-нагли са: жени, баничарки/бусове и ВАГ-аджий под всичките им форми.
  • #15
    22 rate up comment 19 rate down comment
    doc ( преди 5 години )
    Винаги съm казвал,че най-интелигентните шофьори са тези на Toyota/Lexus!
  • #14
    19 rate up comment 10 rate down comment
    нововнос ( преди 5 години )
    Най-нагли са именно въз-дебели разплути чичаци със 20+ годишни бракми, които все бързат за някъде. За среща на борда на директорите на БНБ може би?!?Младите са по-колегиални от тези чичаци, на които целия свят им е виновен че са бедни, необразовани и не го вдигат вече.