IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Германец профуча с над 300 км/ч край полицаи (ВИДЕО)

Новото BMW M5 с впечатляващо представяне на аутобана

Германец профуча с над 300 км/ч край полицаи (ВИДЕО)

Германските магистрали имат две отличителни черти, които са им спечелили любовта на феновете на високите скорости в световен мащаб – на тях има ограничения на скоростта само на определени участъци и обикновено са равни и с гладка настилка.

Германец профуча с над 300 км/ч покрай полицията (ВИДЕО)

Какво по-подходящо място, за да се тестват възможностите на новото BMW M5 (F90), като радостният водач успява да надхвърли 310 км/ч и едновременно с това да изпревари полицейски автомобил, останал вдясно и да демонстрира, че мощният седан може без проблеми да поддържа тази впечатляваща скорост.

Новият М5 се задвижва от преработена версия на 4,4-литровия V8 мотор с две турбини, който се използваше и при неговия предшественик. Сега вече мощността 600 конски сили, максималният въртящ момент е 750 Nm, а агрегатът, който задвижва 4-те колела работи с 8-степенен автоматик.
 



Снимка и видео: YouTube

Тагове: bmw m5
0 от 500
  • #7
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Факт!-тически ... ( преди 5 години )
    М-то е явно некой "карач" на рено у родната тикволандия!Дето едни същества изкачат от храстите с въПросТът: Ко праим ся?
  • #6
    13 rate up comment 3 rate down comment
    До М ( преди 5 години )
    Ще остане друг път.Вече няколко пъти са ме карали таксиджии / разбирай Е-класа / с 200 по някой немски аутобан.И като все движат всички със 150+ някак не се усеща.
  • #5
    25 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    До М:Някъде да видя ограничение на скоростта!? В Германия на аутобаните няма ограничения, освен ако няма съответен знак. Така че човека си кара по правилата и никой нищо не може да му каже.
  • #4
    27 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Със сигурност е карал някъде където няма ограничение за скоростта.
  • #3
    33 rate up comment 0 rate down comment
    Мммм ( преди 5 години )
    Ако е на участък където няма ограничение на скоростта,а това май е така няма да има никакви последствия, защото на такива участъци е позволено да се кара със скорост колкото може да вдигне колата.
  • #2
    8 rate up comment 32 rate down comment
    М ( преди 5 години )
    И след като си е направил кефа ще остане за дълго време без книжка и ще се раздели с голяма сума парички. Да му е честито!:)
  • #1
    12 rate up comment 22 rate down comment
    BMW driver ( преди 5 години )
    BMW - Freude am Fahren. Тези, които трябва ще ме разберат. Сивикаджйите ще хейтват.