IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Германец профуча с над 300 км/ч край полицаи (ВИДЕО)

Новото BMW M5 с впечатляващо представяне на аутобана

Германец профуча с над 300 км/ч край полицаи (ВИДЕО)

Германските магистрали имат две отличителни черти, които са им спечелили любовта на феновете на високите скорости в световен мащаб – на тях има ограничения на скоростта само на определени участъци и обикновено са равни и с гладка настилка.

Германец профуча с над 300 км/ч покрай полицията (ВИДЕО)

Какво по-подходящо място, за да се тестват възможностите на новото BMW M5 (F90), като радостният водач успява да надхвърли 310 км/ч и едновременно с това да изпревари полицейски автомобил, останал вдясно и да демонстрира, че мощният седан може без проблеми да поддържа тази впечатляваща скорост.

Новият М5 се задвижва от преработена версия на 4,4-литровия V8 мотор с две турбини, който се използваше и при неговия предшественик. Сега вече мощността 600 конски сили, максималният въртящ момент е 750 Nm, а агрегатът, който задвижва 4-те колела работи с 8-степенен автоматик.
 



Снимка и видео: YouTube

Тагове: bmw m5
0 от 500
  • #17
    13 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Не мисля, че е нормално да се кара с 310, дори и да немски аутобана.
  • #16
    7 rate up comment 2 rate down comment
    lordlosh ( преди 5 години )
    Хем гледали видеото, хем не разбрали. Айде пак погледнете под километража, там изписва позволената скорост. Пича си караше много добре и когато имаше ограничения намали.
  • #15
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Obrut ( преди 5 години )
    *** = И.диоти.
  • #14
    10 rate up comment 4 rate down comment
    Obrut ( преди 5 години )
    *** има всякакви. Особено с BMW. И то не само в Германия.
  • #13
    35 rate up comment 2 rate down comment
    qwe ( преди 5 години )
    Няма лошо. Ама след 10 години М-ката е издухана, няма гуми, няма спирачки и *** е номер едно по пътя. Кара с 200, мига ти с дългите, защото му пречиш. Изпреварва колона без видимост, врязва се в нея, без да има място(500м преди разширението на пътя). И след целото геройство спира на първата бензиностанция, защото е издухал 20те левева, които е сипал, и всички са пред него пак. А ако вземеш да попиташ защо се опитва да те убие, или не те разбира или те пребива. Пазете се и безаварийо!
  • #12
    12 rate up comment 24 rate down comment
    Факт! ( преди 5 години )
    Тоя немски шлеп сигурно е ускорявал 5 дена да ги развие тия 300км цялата им държава е едно недоразумение на което скоро ще бъде сложен край!
  • #11
    16 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Нещо не разбирам що за реклама е идиотщина е това заглавие и статия?!Човека си кара по правилата и колкото му вдига колата. Ако ще и 1000 полицейски коли да е изпреварил е все тази щом е по правилата и пак ще питам къде е новината?!
  • #10
    16 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Карат си немците до ламарината по магистралите защото пътят е прав и перфектен, колите им са технически изрядни и няма мунчовци дето да се влачат със 110 в лява лента.
  • #9
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Гост ( преди 5 години )
    Смятай ако няма ограничител на скоростта тва BMW
  • #8
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Хейтър Хейтъров ( преди 5 години )
    Защо има такава фуга над "бъбреците"? Все едно е блъскана и нескопосано оправена. Чакаме по-добра сглобка.