IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте новата S-класа на тестове

Следващата генерация на лимузината ще дебютира догодина

Вижте новата S-класа на тестове

S-класата е изключително важен модел за развитието на Mercedes, макар че през годините E-класата да се е доказала като моделът, който печели повече пари. Луксозната лимузина е автомобилът, на борда на който се появяват всички нови технологични решения на Mercedes, които след това стигат и до доста по-обикновените модели на марката.

Вижте новата S-класа на тестове

Следващата генерация на S-класата трябва да се появи за моделната 2020 година, а папарашките кадри на тестовите прототипи, заснети край Щутгарт, подсказват за някои интересни промени, въпреки сериозния камуфлаж, който носи лимузината. Моделът носи означението W223 и премиерата му би трябвало да е някъде през лятото на следващата година или по-скоро на салона във Франкфурт през есента.

Кадрите на други прототипи на новата S-класа вече убедиха специалистите, че лимузината ще е по-дълга и по-широка. Фаровете ще са разположени по-ниско и най-вероятно ще са по-тесни, очаква се и нов дизайн на дръжките на вратите. Но истината е, че промените във външния вид ще са по-скоро дискретни и ненатрапчиви.

Двигателната гама ще включва редови 6-цилиндрови мотори и V8 двигатели, а на някои пазари луксозната лимузина ще може да се поръчва дори и с 2-литрови 4-цилиндрови агрегати. Хибридната версия с 48 волта ще направи S-класата по-екологична, а сред промените ще намерят място по-модерно окачване и ново поколение системи за безопасност.

Много е вероятно следващото поколение на S-класата да се окаже и първият сериен напълно автономен модел на Mercedes, но това още не е потвърдено.

Тагове: mercedes mercedes s-class
0 от 500