IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Следващият Chevrolet Corvette – хибрид с 1000 коня

Премиерата на модела ще бъде през пролетта на 2019 г.

Следващият Chevrolet Corvette – хибрид с 1000 коня

Следващото поколение на суперколата Chevrolet Corvette ще получи няколко варианта на силови агрегати, в това число и хибриден. Моделът ще се предлага само с роботизирана скоростна кутия, като премиерата му е насрочена за пролетта на 2019 г., съобщава Car and Driver.

Следващият Chevrolet Corvette – хибрид с 1000 коня

В основата на Corvette C8 ще лежи алуминиева рама, като отделни елементи от каросерията ще бъдат направени от карбон и магниева сплав. За да може автомобилът за запази цената на сегашното поколение на модела, той ще бъде оборудван с модернизиран 6,2-литров V8 двигател, чиято мощност ще нарасне от 466 на 500 к.с.

В гамата на суперколата ще се появи 5,5-литров атмосферен V8 с 600 к.с., както и негова турбо-версия с 800 к.с. А през 2021 или 2022 г. трябва да излезе и модификация с два мотора – електрически с 200 к.с. на предната ос и 5,5-литров V8 на задната. Именно този вариант ще развива около 1000 к.с.

Следващият Chevrolet Corvette – хибрид с 1000 коня

Всички модификации ще се предлагат само със 7-степенна роботизарана скоростна кутия с два съединителя. Моделът ще получи също активна аеродинамика, която ще се състои от електронно управляем спойлер и специално окачване, което променя центъра на аеродинамичното налягане.

Снимки: Chevrolet

Тагове: chevrolet corvette
0 от 500
  • #6
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    За немските к0птори или добро или нищо, като за умрелите.Значи НИЩО за тях! Само да напомня, че са подвижни т0алетни и нищо повече.Този Chevrolet Corvette хибрид с 1000 коня ще ги направи да си приказват сами.Скоро и китайците ще почнат да вадят по-добри коли от немските си събратя.
  • #5
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Факт! ( преди 5 години )
    Ти мани тва ами я кажи за немските ко.тори нещо
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Те не я използват, а я използваш ти! Оправа се пише с У!!!
  • #3
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Факт! ( преди 5 години )
    Обърни се към оправата на сайта тая дума е техен патент!
  • #2
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Канглокират и подобни извращения не съществуват в българския език!!! Не смятам, че си по-интересен или по-интелигентен използвайки несъществуващи думи в езика, на който говориш!!!
  • #1
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Факт! ( преди 5 години )
    Мдам немските праизвадители щели да ги канглокират с турские гастербайтери.Смех!ЕС викат смех!Да се саберат с рашъните и да си одарат по един баярьшникь