IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

DS пуска конкурент на BMW 5-Series и Audi A6

Новият флагман на французите излиза по случай 65-годишния юбилей на Citroen DS

DS пуска конкурент на BMW 5-Series и Audi A6

Френската премиум марка DS Automobiles, която е под контрола на групировката PSA, се подготвя да пусне нов флагман. Автомобилът вероятно ще се появи през 2020 г. по случай 65-годишния юбилей на оригиналния Citroen DS, съобщава Auto Express.

DS пуска конкурент на BMW 5-Series и Audi A6

Източник от компанията посочва пред сайта, че моделът ще бъде наречен DS 8. той ще стане конкурент на пазара на BMW 5-Series и Audi A6. Ръководството на френската марка вече има представа за външния вид на автомобила и смята, че той "изглежда потресаващо", твърди източникът.

DS пуска конкурент на BMW 5-Series и Audi A6

Можете да се очаква, че моделът ще комбинира в себе си чертите на кросоувъра DS 7 Crossback и прототипа Citroen Numero 9. От концепта той ще вземе формата на фастбек. Флагманът на DS ще легне на модулното шаси EMP2, върху което бяха построени последните модели на Peugeot. Той ще получи бензинови двигатели PureTech и дизелови BlueHDi. Освен това може да се появи и хибридна модификация с технологията Е-Tense от DS 7 Crossback.

DS пуска конкурент на BMW 5-Series и Audi A6

В момента моделната гама на френската марка се оглавява от кросоувъра DS 7 Crossback. Автомобилът предлага избор от 6 бензинови и дизелови двигатели с мощност от 130 до 230 коня. Освен това има и вариант с хибридна система с мощност 300 к.с., която се състои от бензинов двигател, развиващ 200 коня, и два 80-киловатови електромотора.

Снимки: DS Automobiles

0 от 500
  • #15
    3 rate up comment 3 rate down comment
    дфг ( преди 5 години )
    Тука само някакви философи, които не са давали пари за премиум автомобил. Хайде да видим ако трябва да изръсиш 150хил лв за кола, дали ще рискуваш с нещо коеот може да се окаже тотален провал или ще заложиш на сигурно като бмв и мерц.
  • #14
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    DS има огромен потенциал, като се има предвид, че новите поколения не робуват толкова на марки. Само че PSA трябва да покажат малко истинско желание. В момента само отбиват номера.Пежо и Ситроен показаха през последните 2 десетилетия, че могат да правят ергономия и усобство в купето, по-добри дори от немските. За японските да не говорим. Остава да вкарат 4х4, по-големи двигатели и да сложат по-бърз хардуер на инфотейнмънта.
  • #13
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Факт! ( преди 5 години )
    Е аз ти казвам как реагират американците сега че твойте приятели в ци.анска.а ***.ала може да мислят по друг начин си е твой проблем!
  • #12
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Факт!-тическиа ... ( преди 5 години )
    е даже под нивото на среден хамерикански фермер! Причината - прекомерна употреба на рено. )))
  • #11
    6 rate up comment 10 rate down comment
    Факт! ( преди 5 години )
    Питай който и да е средностатистически американец и ще получиш предимно този отговор че Киа с нищо не се отличава от Бмв Ауди и тн.
  • #10
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Като го гледам и се сещам защо купиха Опел, има повече общо с Опел Монца концепта (новата Инсигния), откокото с Пежо-Ситроен почерка. Също благодарение на Опел вече имат 4х4 и то доста добро без диференциали.
  • #9
    10 rate up comment 6 rate down comment
    JDM_Mercedes ( преди 5 години )
    Доста елегантно и интересно изглежда.За комфорта нямам и съмнения, че ще е на ниво, това им се отдава на французите. Въпроса с качеството обаче е много голям. Просто не виждам, как ще е на нивото на германците и японците.
  • #8
    20 rate up comment 4 rate down comment
    до Факт ( преди 5 години )
    Вижте едно бмв 7 серия.После една киа.не са еднакви.В САЩ БМВ е символ на богати млади хора не толкова заможни за порше или ферари но все пак от "горната прослойка" А киа...как да ви кажа.Разни хора на социални помощи карат киа.Иначе марката е добра по-принцип.Магентиса е супер особено за такси
  • #7
    12 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Никой представителен бизнесмен няма да си купи това комби.Дори и да го наричат - "фастбек". Всички знаем това. Дори ауди почнаха да слагат самонивелиращо се окачване на най-скъпите си модели-автомобилът дори се повдига когато вратата се отключи за да могат пасажерите и шофьорът да седнат по-лесно на седалките.А тези го отказаха това защото клиентите искали корава возия а и било много скъпо.Дали лошото име марката не се дължеше на нискокачествени иначе добре замислени автомобили? Едва ли ,нали?
  • #6
    19 rate up comment 2 rate down comment
    100% ( преди 5 години )
    Факт, понеже виждаме, че си наясно с пазара в САЩ и умственият капацитет на средностатистическият американец, гласувал за Тръмп, обоснови се моляте за сравнението ти межди БМВ и КИА :)))