IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Мъск показа как изглежда 0-100 км/ч за 1.9 секунди (ВИДЕО)

Засега имаме само реакциите на някои от първите VIP клиенти за Roadster

Мъск показа как изглежда 0-100 км/ч за 1.9 секунди (ВИДЕО)

След седмиците на усилени критики срещу Tesla Илон Мъск отговори по най-характерния за него начин: като загатна с едно зрелищно клипче на какво ще е способен бъдещият нов Roadster.



Видеото, качено в YouTube, показва работата върху някои прототипи на Tesla, как върви производството на Model 3 в завода, и завършва с кадри на VIP-персони на пътническата седалка на Roadster и реакцията им, когато шофьорът натисне газта.

Мъск показа как изглежда 0-100 км/ч за 1.9 секунди (ВИДЕО)

Първият Roadster, създаден върху архитектура на Lotus, бе дебютната кола на Tesla и се продаваше между 2008 и 2012 година. Второто поколение се очаква през 2020 и според Мъск ще ускорява от 0 до 100 км/ч за под 2 секунди (по-точно за 1.9). Споменават се и показатели от типа на 400 км/ч максимална скорост.

Мъск показа как изглежда 0-100 км/ч за 1.9 секунди (ВИДЕО)

Можете да си я поръчате още сега, трябва само да предплатите 50 000 долара и после при доставката да преведете още 150 000. Ще има и специална лимитирана серия Founders за първите хиляда клиенти, при която цената ще надхвърли четвърт милион долара.
 

Тагове: tesla roadster
0 от 500
  • #2
    20 rate up comment 15 rate down comment
    Miro ( преди 5 години )
    Мъск показа нагледно скороста с която се топят парите на Тесла :-) :-) :-) :-)
  • #1
    15 rate up comment 20 rate down comment
    Доктор Боцков ( преди 5 години )
    ...тамън се чудехме каква ще е новата извратена реклама на чичиото с балоните..и той изкара нещо..предплатите,финансирате губещото производство на останалите модели...Айде сега пак да ни обясняват как Тесла не била само сукорение а ни го тикат в муцуните.Даммм...комбинация от блондинка в тесличка за 1.9 секунди...*** с граната.