IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Мъск показа как изглежда 0-100 км/ч за 1.9 секунди (ВИДЕО)

Засега имаме само реакциите на някои от първите VIP клиенти за Roadster

Мъск показа как изглежда 0-100 км/ч за 1.9 секунди (ВИДЕО)

След седмиците на усилени критики срещу Tesla Илон Мъск отговори по най-характерния за него начин: като загатна с едно зрелищно клипче на какво ще е способен бъдещият нов Roadster.



Видеото, качено в YouTube, показва работата върху някои прототипи на Tesla, как върви производството на Model 3 в завода, и завършва с кадри на VIP-персони на пътническата седалка на Roadster и реакцията им, когато шофьорът натисне газта.

Мъск показа как изглежда 0-100 км/ч за 1.9 секунди (ВИДЕО)

Първият Roadster, създаден върху архитектура на Lotus, бе дебютната кола на Tesla и се продаваше между 2008 и 2012 година. Второто поколение се очаква през 2020 и според Мъск ще ускорява от 0 до 100 км/ч за под 2 секунди (по-точно за 1.9). Споменават се и показатели от типа на 400 км/ч максимална скорост.

Мъск показа как изглежда 0-100 км/ч за 1.9 секунди (ВИДЕО)

Можете да си я поръчате още сега, трябва само да предплатите 50 000 долара и после при доставката да преведете още 150 000. Ще има и специална лимитирана серия Founders за първите хиляда клиенти, при която цената ще надхвърли четвърт милион долара.
 

Тагове: tesla roadster
0 от 500
  • #12
    1 rate up comment 0 rate down comment
    carpe_diem ( преди 5 години )
    Що бе, 500 коли на ден вече правят - това си е 3500 на седмица, ако се запази устойчиво, разбира се... не е много далече и заветното 5000 на седмица, при което излизат на печалба по техни груби сметки...
  • #11
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Ko4o ( преди 5 години )
    Само показването ще му остане
  • #10
    1 rate up comment 0 rate down comment
    До тоа... ( преди 5 години )
    Кво Рено бе бае... къде го измисли това рено ,:) Петък имам приемен ден..може да дойдеш и ти за нови лекарства :)Гледам предишните не действат.
  • #9
    4 rate up comment 1 rate down comment
    iliev555 ( преди 5 години )
    Човекът е визионер , лошото е че не изпълнява това което представя в срокове а и в сегмента на електричките големите играчи ще влезнат съвсем скоро.Според мен тесла показа пътя занапред с нещо старо но пресъздадено по нов съвременен начин, въпросът е че не им се получават нещата за масово производство, на практика са готови на първо място с рекламите за другото сами го виждате много имат да учат от големите за автомобилен бизнес.
  • #8
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Тоа д-р боцков ... ( преди 5 години )
    явно има спешна нужда от добър лекар! Прекалил е с ползването на рено! ))))
  • #7
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Доктор Боцков ( преди 5 години )
    Тииии жените остави на нас, не ни мисли...помисли за Факт-ическия...той и клонинго подобните му висят и ръсят акъл тук...Ако не се изходи под всяка новина,няма да го бъде...
  • #6
    8 rate up comment 11 rate down comment
    TSLA ( преди 5 години )
    Аре бе тея няма ли да фалират вече...семнайсе години чакаме и все си оставаме с едното голо чакане!Но идва Спасовден, Академици! Освен голото чакане, му люснете по едно голо хоро, ей тъй, за здраве на Елън Мъск и за радост на жените ви, че от писане на глупости в Аутомедията хептен не им обръщате внимание и те са се размечтали я за Таркан, я за милиардера Мъск бхахахахаааа!
  • #5
    11 rate up comment 16 rate down comment
    Явно си болен ( преди 5 години )
    Демагогият винаги е била инструмент за масовите манипулации...освен лоби няма нишо друго.Хрумва ли ти, че има хора които не искат да карат друго освен дизел примерно.Нито ме интересуват чарджъри нито жици.Не искам и автоматик..Ми като е модерно що не станеш ляв *** ? Вече е демоде да си хетеро..отживелица...виж вече и операции правят ,цяла мадама могат да те наравят...пак е модерно..Подозирам че нямаш отговор на тааа теза.
  • #4
    24 rate up comment 12 rate down comment
    Явно .. ( преди 5 години )
    идва реално времето на електричките! И всичкото дърто, дето до вчера караше на фосилни пушеци сега иска Тесла да падне, та да имат широооко разчистен пазар без конКУРенти!
  • #3
    17 rate up comment 17 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    А модел 3 кога? За един приятел питам..Още миналата седмица написах тук,че след новините за лошото финансово състояние на компанията,очаквам в най-скоро време да избухнат в най-силното си амплоа - ютуб клипчета.Показали ускорението на модел,който я стигне до потребителите я не,и тунел под Л.А.Тея кой си мислят ,че лъжат,те не могат да направят масовия си модел и да го доставят на хората които са го платили, рекламират ми кабрио което ще има няколко хиляди бройки изобщо.А парите се топят ли топят