IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Така ли ще изглежда новото Volvo S60?

Седанът трябва да дебютира до края на лятото

Така ли ще изглежда новото Volvo S60?

Изданието Motor1 пубикува свое виждане за това как ще изглежда новото поколение на седана Volvo S60. Премиерата на модела ще се състои до края на лятото.

Така ли ще изглежда новото Volvo S60?

Ако се съди по рендера, автомобилът ще получи задна част, почти идентична с тази на флагмана на марката S90. Що се касае до предницата обаче, там може само да се гадае. Все пак представител на Volvo призна, че тя ще бъде в стила на модела V60, тоест ще получи фимените фарове „Чука на Тор” и двойната решетка на радиатора.

Под капака на новото поколение на Volvo S60 ще бъдат поставени същите двигатели, с които е оборудвано и кобито V60. Това е хибриден агрегат T6, развиващ мощност от 340 к.с., а също така и бензинов T8 мотор с две турбини. Неговата мощност е 390 к.с. и 640 Нм въртящ момент. Топ-версиите на модела ще получат система за задвижване на четирите колела.

Премиерата на S60 ще се състои в САЩ, като мястото вече е определено – Бъркли Каунти, щата Северна Каролина. Там е новият завод на Volvo в Щатите, в който ще се произвежда модела. До края на годината скандинавците ще представят още един модел – комби V40, което ще бъде показано в Швеция.

Снимка: Motor1

Тагове: volvo s60
0 от 500
  • #3
    3 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    китайски собственик китайско производство китайско качество представено като шведски производител е няма такава кола
  • #2
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Wane ( преди 5 години )
    Обективен, струва ми се че си се объркал с прогнозните продажби на ХС90. Кога е ставало въпрос за 100к бройки в Европа? ХС90 всъщност се представя много добре на европейския пазар като е на второ място по продажби в класа си в последните години.
  • #1
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Обективен ( преди 5 години )
    Перфектен външен вид. Явно таргетът ще е изцяло САЩ, където марката позагуби доста позиции, след развода с Форд. Дано го видим в Европа с адекватни модификации и цени, не както с XC90, от който целяха да продадат 100 000 бройки, а вместо това не стигнаха и кота 30к. Много рязко се опитват да влизат в премиум сегмента, което ги фалира вече веднъж, сега втори път правят една и съща грешка, с други собственици.