IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Така ли ще изглежда новото Volvo S60?

Седанът трябва да дебютира до края на лятото

Така ли ще изглежда новото Volvo S60?

Изданието Motor1 пубикува свое виждане за това как ще изглежда новото поколение на седана Volvo S60. Премиерата на модела ще се състои до края на лятото.

Така ли ще изглежда новото Volvo S60?

Ако се съди по рендера, автомобилът ще получи задна част, почти идентична с тази на флагмана на марката S90. Що се касае до предницата обаче, там може само да се гадае. Все пак представител на Volvo призна, че тя ще бъде в стила на модела V60, тоест ще получи фимените фарове „Чука на Тор” и двойната решетка на радиатора.

Под капака на новото поколение на Volvo S60 ще бъдат поставени същите двигатели, с които е оборудвано и кобито V60. Това е хибриден агрегат T6, развиващ мощност от 340 к.с., а също така и бензинов T8 мотор с две турбини. Неговата мощност е 390 к.с. и 640 Нм въртящ момент. Топ-версиите на модела ще получат система за задвижване на четирите колела.

Премиерата на S60 ще се състои в САЩ, като мястото вече е определено – Бъркли Каунти, щата Северна Каролина. Там е новият завод на Volvo в Щатите, в който ще се произвежда модела. До края на годината скандинавците ще представят още един модел – комби V40, което ще бъде показано в Швеция.

Снимка: Motor1

Тагове: volvo s60
0 от 500
  • #13
    0 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    коментариите за волво или нищо или лошо
  • #12
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Wane ( преди 5 години )
    Анонимен, големите модели се произвеждат в Торшланда, малките в Гент. Едното е в Швеция, другото в Бешгия. И това е общодостъпна информация. Китайските заводи произвеждат за Азия и Америка.Развойната дейност е в Швеция.Като искаш да хейтиш нещо, то поне си направи труда да пишеш някакви истини, а не да си измисляш. Кого лъжеш точно?
  • #11
    0 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    "Тоест като Мирцедйес шото и те са китайски",не, уа, като Тойота, шото и те са пък турски, уа.В адапазаръ се сглобяват, уа.
  • #10
    0 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    къде казваш се произвеждат премиум волвата ти вин код на волво произведено в европа знаеш ли какъв е а на новите волва произведени в китай за евразия защо е различен
  • #9
    4 rate up comment 4 rate down comment
    KLASIKA ( преди 5 години )
    Най-умни са Китайците и Индийците!!!!!!Купиха Ягуар и Волво,и им казаха:-Ето ви милиони ,правете каквото най-добре знаете и можете,ние няма да се месим в нищо!И сега Волво имат най-хубавите коли!Ягуар също,...но без купето което странно защо прилича на нищо.....?!?!В момента като премахнем грозните коли на БМВ,Мерцедес,Ауди и донякъде на Фолксваген,особенно Хюндайския Голф...,то :НАЙ ХУБАВИТЕ КОЛИ СА:ШКОДИТЕ!ВОЛВОТАТА!АЛФИТЕ!ЯГУАРИТЕ ,без купето......РОЛС-РОЙСИ единствената чуждоезична и най-здрава кола в Германия която се продава и измества от пазара Фолксваген и Бмв и е на 50 бройки да изравни Мерцедес.....,-и не само заради ниската цена,-НЕ! И НЕ!-Германците не купуват трошки !!!!!А защото е здрава ,на справедлива цена, не като другите на измислена-завишена ценазаради ненужните ел.джунджурии!?!?!?!?!...........И ТОВА Е ДАЧИЯ!Най-великата и гениална реклама в съвременния свят е на Дачия :ИМАМЕ ВСИЧКО НЕОБХОДИМО,ОСВЕН НЕНУЖНОТО!
  • #8
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Wane ( преди 5 години )
    @факт!Миналата година Mercedes са продали 372000 коли в САЩ и 445000в Китай. Та колко пък да са бедни?
  • #7
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Факт! ( преди 5 години )
    Сащ са основен пазар китайците са много ама бедни.Затова е фолцвагинин са първи там евтини таралясници неставащи за нищо.
  • #6
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Wane ( преди 5 години )
    @1111СНастоящите двигатели (всички) на Volvo са си техни. По времето на Ford 5 и 6 цилиндровите също си бяха техни. Премиум сегмента пък не е въпрос само на технологии (факт е, че само с четирицилиндрови двигателя няма да стане), а и на внимание към детайлите, дизайн и луксозен интериор. А там Volvo в момента са много силни.@АнонименКолите се разработват в централата на Volvo в Швеция, където е и производството за нашия пазар, та стига дрънка глупости.@:)Така е, Китай е ключов пазар.
  • #5
    4 rate up comment 1 rate down comment
    :) ( преди 5 години )
    Всъщност основният пазар е Китай, каквото и да си мислим европейци и американци. Вече сме вторични пазари, в България пък сме последната дупка на кавала :) Иначе задницата на s60 я лийкнаха преди месец, та не разбирам тия рендери...
  • #4
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Факт ( преди 5 години )
    Тоест като Мирцедйес шото и те са китайски