IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шумахер ще тества F2008

Ferrari може да научи много от Михаел Шумахер, сега, когато болидите от Формула 1 са без тракшън контрол.

Шумахер ще тества F2008

Две години след като се отказа от активна кариера във Формула 1, бившият шампион пак ще се качи в болида. След като миналата година, взаимната работа на Ferrari и Михаел Шумахер, се оказа успешна за тима, тази година сътрудничеството продължава. Това обяви официално пред италианските медии Лука Ди Монтедземоло, собственик на отбора. Той заяви още, че е оптимист за новия сезон, защото пилотите на тима могат да се развиват само позитивно през новия сезон. Кими Райконен вече познава отбора и колата по-добре, а Фелипе Маса е показал, че е истински победител. Въпреки това, Михаел все още е част от Ferrari. Той играе важна роля като трети пилот. Отбора може да научи много от неговия опит, особенно сега, когато тракшън контрола на болидите от Формула 1 е ограничен до минимум.



Очаква се днес и тима на Toyota да представи автомобила си в Кьолн. Там ще бъде и новият пилот на отбора Тимо Глок. От BMW-Sauber F1-Team също няма да останат назад и в понеделник в Мюнхен, ще покажат болида си за новия сезон.

0 от 500