IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ferrari със SUV модел?

Истински уникален SUV модел, предназначен наистина за елитни потребители, могат да произведат в днешно време само две фирми - Rolls-Royce и Ferrari.

Ferrari със SUV модел?
Докато британската фирма под крилото на BMW определено няма такива намерения, с Ferrari ситуацията може и да е по-различна. 

Генералният директор на Ferrari S.p.A. Амадео Фелиса (Amedeo Felisa) продължава да отрича, че фирмата някога ще построи автомобил с четири врати. "В едно нещо оставаме непреклонни и постоянни. Произвеждаме автомобили с две врати и така ще бъде”. 


Макар от Ferrari да отричат, напоследък от няколко източници се появяват информации (спекулации?), че само след две години ще видим първият SUV модел на Ferrari! Появиха се и първите компютърни образи на бъдещото Ferrari. 

Растящото търсене на луксозни SUV модели може и да е накарало шефовете на Ferrari да започнат разработка на ексклузивен автомобил от този клас. Дори и да не е вярно, приятно е да си представим този автомобил.  
0 от 500