IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi се представя с TTS в Детройт

Audi TT се появи за първи път преди около десетина години и веднага стана хит сред спортните модели.

Audi се представя с TTS в Детройт
От тогава се появиха доста версии и бяха спечелени доста фенове. Сега пред нас е новото Audi TTS, чиито снимки се появиха неофициално в интернет сайтове преди премиерата на автомобила на шоуто в Детройт. 


Колата е с повишена мощност, променена стилистика и привлекателен вид. Изглежда определено по-агресивно и спортно от стандартното Audi TT, особено в предната си част. Отзад се е появило подвижно крило. 


В интериора се виждат редица обозначения TTS, а използваните материали са от изключително качество. Публикуваните снимки в испанския сайт Motorpasion показват, че TTS ще се предлага като купе и като кабриолет. 


Двигателят е по-силна версия на турбо агрегата с обем 2.0 литра, който сега предлага 272 к.с. Със своите качества новата версия TTS сега може да бъде конкуренция на модели като BMW Z4M или дори Porsche Cayman, които са недостъпни за стандартната версия на ТТ.
0 от 500