IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

McLaren-Mercedes представи „сребърната стрела“

Вчера, тимът от Формула 1 McLaren-Mercedes представи болида си за новия сезон в надпреварата, въпреки че по-рано обявиха, че нямат намерение да го правят.

McLaren-Mercedes представи „сребърната стрела“

Концернът Mercedes Benz събра 700 от своите служители, избрани гости и представители на медиите, за да представи новия McLaren-Mercedes MP4-23. По болида няма значителни оптични и аеродинамични изменения от миналата година. Търговският директор на McLaren заяви, че това е логическото развитие на миналогодишния модел, само че е по-бърз от автомобила на финала в Бразилия.



Шефът на тима от Формула 1, Рон Денис, използва момента, за да представи целите на отбора за новия сезон. Той ясно формулира, че иска McLaren-Mercedes да е световен шампион при конструкторите, както и някой от пилотите на тима да вземе титлата при пилотите за 2008. Рон Денис също така заяви, че отбора ще се радва на един вълнуващ сезон, през който да могат да доразвият успехите постигнати през миналата година.



За поставения под номер едно в отбора Люис Хамилтън, това беше още по-специален ден, защото той навърши 23 години. През новия сезон, Хамилтън ще се съзтезава с номер 23. Може би това съвпадение, ще му донесе късмет тази година и ще може да спечели титлата при пилотите.
0 от 500