IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

ABT Sportsline Audi TT

Немската тунинг компания ABT Sportsline предлага пет разработки на базата на спортното Audi TT.

ABT Sportsline Audi TT

ABT Sportsline са известни с това, че разработките им залагат предимно на цялостното представяне и не толкова на външния вид. Този ефект е постигнат и при ТТ, въпреки че при топ-версията и външните подобрения са сериозни.



От ABT са решили да предложат на клиентите си доста разнообразие при доработката на ТТ. Автомобилите им се базират на двата серийни двигателя, с които се предлага автомобилът – 2.0 TFSI и 3.2 V6 и варират между 240 и 350 конски сили. Всички модели разполагат с подобрена изпускателна система и джанти, минимум 18 инча в два различни дизайна.

Най-слабата версия в каталога им разполага и с нова система за управление на двигателя. В нея от тунинг компанията залагат освен на мощността и на икономичността , внедрявайки система която подобрява разхода на четири цилиндровия турбо-мотор и позволява автомобилът да се кара с нискооктаново гориво.



По-мощните варианти с 270 и 300 конски сили, носят наименованието TT-Sport и са напълно силово ориентирани, като предлагат подобрено окачване, спирачна система и аеродинамика. За мощността се грижи 2,0 TFSI двигател, с по-голяма турбина, а в по-мощната модификация той е и с изцяло нова изпускателна система.

Топ версиите на ABT Sportsline се базират на V-образния шест-цилиндров мотор на Audi и разполагат съответно с 310 и 355 конски сили. От тунинг компанията са решили да подобрят динамиката, добавяйки компресор към мощния „шестак“. Автомобилите разполагат също така и с регулируемо по височина спортно окачване и 20-инчови джанти.



Черешката на тортата е модела TT-R. Той е специално издание в чест на победата на Audi TT-R 2002 в немския туринг шампионат DTM. Той разполага с 355 конски сили и специални двуцветни интериорни и екстериорни решения.

Повече можете да видите в нашата галерия.
0 от 500