IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Японско списание показа новата Mazda RX-8

През миналата седмица холандският сайт Mazda-madness.nl разпространи сканирани снимки на обновеното спортно купе Mazda RX-8, които са били публикувани от японско автомобилно списание.

Японско списание показа новата Mazda RX-8
Досега няма предоставени официални снимки на този модел от фирмата. Премиерата на Mazda RX-8 ще бъде следващата седмица на изложението в Детройт. 


Ако съдим по показаните в японското списание снимки, модернизираната Mazda RX-8 има по-агресивна външност с нова радиаторна решетка и по-големи отвори за въздух. 

Задните светлини също са нови, като са получили големи диодни секции. Не е ясно доколко променени са техническите характеристики на автомобила. 

Предварителната информация сочи, че модернизираното купе ще се предлага с два роторни двигателя с обем 1.3 литра и мощност, съответно 192 и 231 к.с. Това ще са модернизирани версии на агрегатите които и сега се предлагат с този модел. 

В холандския сайт Mazda-madness.nl се твърди, че представените снимки са на Mazda RX-8 във версия RS, която се отличава от стандартната версия само по по-спортното окачване тип Bilstein, 19 цоловите джанти, задния спойлер и седалките Recaro.

 
0 от 500