IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

С Tesla Model 3 на "Лагуна Сека" (ВИДЕО)

Това е решението, когато ти се повреди Porsche-то

С Tesla Model 3 на

Американецът Мат Кроули записа първи обиколки на легендарното трасе „Лагуна Сека” зад волана на Tesla Model 3, като електромобилът е получил известна подготовка, преди да излезе на пистата.

С Tesla Model 3 на

В клип, публикуван в нета, Кроули обяснява, че смяната за трак дните на пистата до Монтерей, Калифорния, се е получила заради повреда в колата му – Porsche Cayman GT4, появил се е проблем в мотора.

„Лагуна Сека” е едно от най-известните трасета в света, а там е и легендарният завой „Тирбушона”, отличаващ се с пропадане надолу в началото на комплекса.

За „Лагуна Сека” Model 3 е получил гуми Pirelli pZero Nero GT, както и окачване, доработено в тунинг ателието Unplugged Performance.

Кроули разказва, че между отделните сесии на пистата е откачал до близката станция за зареждане Supercharger, но не уточни колко пъти му се е наложило да го прави. Иначе този Model 3 е с батерия с капацитет за пробег от 500 км с едно зареждане. Естествено, когато не караш на писта.
 

Тагове: tesla model 3
0 от 500