IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

С Tesla Model 3 на "Лагуна Сека" (ВИДЕО)

Това е решението, когато ти се повреди Porsche-то

С Tesla Model 3 на

Американецът Мат Кроули записа първи обиколки на легендарното трасе „Лагуна Сека” зад волана на Tesla Model 3, като електромобилът е получил известна подготовка, преди да излезе на пистата.

С Tesla Model 3 на

В клип, публикуван в нета, Кроули обяснява, че смяната за трак дните на пистата до Монтерей, Калифорния, се е получила заради повреда в колата му – Porsche Cayman GT4, появил се е проблем в мотора.

„Лагуна Сека” е едно от най-известните трасета в света, а там е и легендарният завой „Тирбушона”, отличаващ се с пропадане надолу в началото на комплекса.

За „Лагуна Сека” Model 3 е получил гуми Pirelli pZero Nero GT, както и окачване, доработено в тунинг ателието Unplugged Performance.

Кроули разказва, че между отделните сесии на пистата е откачал до близката станция за зареждане Supercharger, но не уточни колко пъти му се е наложило да го прави. Иначе този Model 3 е с батерия с капацитет за пробег от 500 км с едно зареждане. Естествено, когато не караш на писта.
 

Тагове: tesla model 3
0 от 500
  • #14
    5 rate up comment 7 rate down comment
    Аз друго да.. ( преди 6 години )
    ..питам..нали тука едни видни тролерасти ни разправяха как Тесла нямала спортни амбиции,,Какво прави таз кола да си мери..там квото си мери на Лагуната ? Че и време и засичаме и прочее :) Само питам де такова...
  • #13
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Сега Тесла произвеждат само голямата батерия за това а скоро ще има и вариант с малка батерия 50Квт и варианти с 2 електромотора
  • #12
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Модел 3 за 35 долара няма, има 1000 видеа където хора конфигурират модел 3 в youtube и можеш сам да ги видиш цените. Не знам кой гледа фантастика ама май това си ти.
  • #11
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Нев ( преди 6 години )
    "Явно не си гледал цялото видео, едно 20 годишно БМВ което стува на горубляне 10К лева го задмина като малка гара. Теслата струва 120 хиляди лева."Теслата струва 35-40000 долара, къде ги измисли тия 120000 лева? Може би говориш за Модел Ес, не 3?Въобще, много фантастика гледате май!
  • #10
    10 rate up comment 4 rate down comment
    Ауто ( преди 6 години )
    "Колата ли е супер бавна? Или пистата не позволява ама средната му скорост с която се движи е около 60км.ч. А най високата която вдигна бе 90км.ч. Ако на това му казват спортно каране, здраве му кажи."***, я вместо да бягаш от час, ръсиш мозък по форумите и правиш на разбирко, върви на училище и поне научи таблицата за умножение и азбуката!
  • #9
    10 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    защо не напишете и новина за другото видео на същият този, който проверява спирачките след 20 минутното каране на теслата и установява, че са заминали?
  • #8
    10 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    явно не си гледал цялото видео, едно 20 годишно БМВ което стува на горубляне 10К лева го задмина като малка гара. Теслата струва 120 хиляди лева.
  • #7
    9 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    20 минути караш после 1 час зареждаш и то ако ако наблизо има зареждалка, не е развалена и не е заета, а цената колкото за 3 истински коли... айде няма нужда
  • #6
    12 rate up comment 5 rate down comment
    Лий ( преди 6 години )
    Явно намя нита очи нито мисъл ! Все пак трябва да знаете,че в САЩ скоростта се измерва в мили, 1миля=1,60км. Продължете с образоването сами !
  • #5
    14 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Май ти си по-бавен и от колята - в САЩ са в мили а не км/ч ама то трябва завършен 2-ри клас за тия дълбоки знания. Иначе влезе в тирбушона със 105 мили/ч което са близо 170 км/ч вижда се на 2:41.