IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Без четвърти сезон на The Grand Tour?

Джереми Кларксън ще води шоуто „Стани богат”

Без четвърти сезон на The Grand Tour?

Четвърти сезон на щоуто The Grand Tour вероятно няма да има, съобщава британското издание Mail Online, което допълва, че главният водещ на предаването – Джереми Кларксън, вече се е съгласил да води друго шоу – „Кой иска да стане милионер” („Стани богат” в българския вариант).

Без четвърти сезон на The Grand Tour?

Според информацията на изданието, до момента няма никакви признаци, че излъчваното по платформата Amazon автомобилно предване ще има и четвърти сезон. Нито един от сътрудниците не е подписал договор, няма и план за това къде и кога ще се правят снимките.

Самият Кларксън призова последователите си в Twitter да не вярват на написаното в Mail Online, но и не коментира бъдещето на предаването. В момента се подготвят снимките на третия сезон на The Grand Tour, като договорите на водещите Кларксън, Ричард Хамънд и Джейс Мей е именно за 3 сезона.

От Amazon също бяха обявили, че ще снимат само 3 сезона на шуто, като всеки ще се състои от 12 предавания. За този период за продукцията да бъдат похарчени 250 млн. долара. Първият епизод от предаването излезе на 18 ноември 2016 г., като струваше на Amazon 3,5 млн. долара и стана най-популярното щоу в историята на интернет-платформата.

Снимка: The Grand Tour

Тагове: amazon the grand tour
0 от 500
  • #1
    17 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Гранд тур-а въобще не е автомобилно предаване, а по-скоро трима застаряващи *** лигавещи се около коли. Дори самия Кларксън си го каза след първия сезон. Още в стария с иформат Топ Гиър вървеше натам със силно режисираните се "challenge"-и, сравнения и някои тестове, но все пак тук там правеха и показваха смислени неща.