IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Без четвърти сезон на The Grand Tour?

Джереми Кларксън ще води шоуто „Стани богат”

Без четвърти сезон на The Grand Tour?

Четвърти сезон на щоуто The Grand Tour вероятно няма да има, съобщава британското издание Mail Online, което допълва, че главният водещ на предаването – Джереми Кларксън, вече се е съгласил да води друго шоу – „Кой иска да стане милионер” („Стани богат” в българския вариант).

Без четвърти сезон на The Grand Tour?

Според информацията на изданието, до момента няма никакви признаци, че излъчваното по платформата Amazon автомобилно предване ще има и четвърти сезон. Нито един от сътрудниците не е подписал договор, няма и план за това къде и кога ще се правят снимките.

Самият Кларксън призова последователите си в Twitter да не вярват на написаното в Mail Online, но и не коментира бъдещето на предаването. В момента се подготвят снимките на третия сезон на The Grand Tour, като договорите на водещите Кларксън, Ричард Хамънд и Джейс Мей е именно за 3 сезона.

От Amazon също бяха обявили, че ще снимат само 3 сезона на шуто, като всеки ще се състои от 12 предавания. За този период за продукцията да бъдат похарчени 250 млн. долара. Първият епизод от предаването излезе на 18 ноември 2016 г., като струваше на Amazon 3,5 млн. долара и стана най-популярното щоу в историята на интернет-платформата.

Снимка: The Grand Tour

Тагове: amazon the grand tour
0 от 500
  • #11
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тиф Нидел и Крис Харис са едни от малкото автожурналисти които наистина могат да карат, от тях можеш да научиш и техники на каране. Кларксън можеше само да пили гуми и да дрифти коли с 500 коня и нагоре по широки писти.
  • #10
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Сума ти лапетии в Ютуб направиха милиони от аматьорски клипове с екзотични коли. Купуват си коли за стотици хиляди, снимат серии от клипове с тях докато ги имат и след няколко месеца я сменят с нещо още по-скъпо. И всеки такъв клип събира поне по половин милион гледания. Вижте каналите на Vehicle Virgins, Seen Through Glass, Shmee и т.н.
  • #9
    3 rate up comment 1 rate down comment
    thebrainless ( преди 6 години )
    Doug DeMuro, AutogefuhlКрис Харис също много ме радва, като автожурналист. Съжалявам за предния пост, но явно има пореден бъг в сайта и е с две точки отгоре, не може да бъде показано, както и всичко след него.
  • #8
    1 rate up comment 1 rate down comment
    thebrainless ( преди 6 години )
    Doug DeMuroAutogef
  • #7
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    В ютюб куцо кьораво и сакато коментира всичко. за това аз поне филтрирам до 3-4 канала и толкова. За ревюта според мен истинските са: Whatcar (малко са пристрастни към ФВ, Пкода и Форд), Carbuyer, CarWow и Autogefuhl(макар че те малко излишно разтягат локуми). Който разбира добре немски сигурно ще може да каже и няколко Германски канала. За по-технически въпроси Engineering explained
  • #6
    6 rate up comment 2 rate down comment
    112 ( преди 6 години )
    Така е но предаване само със суха информация е много скучно. Ако си гледал "*** motor und sport" ще си наясно за какво говоря.
  • #5
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Така и не разбрахте, че то това не са ревюта на автомобили, това е забавно предаване. А сополанковците дето в youtube правят ревюта, са толкова дървени, и толкова достоверни, колкото и вестниците на Пееф, тъй че айде пуберите да си гледат там ютъп/застрелйорселф, и да не се занимават с неща които не са за тях.
  • #4
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Наистина се бавят в сравнение с ютуб, но няма да го спрат. Тея от вестниците се чудят какво да измислят. Още не е излязъл 3ти сезон, те вече спряха четвърти.
  • #3
    15 rate up comment 2 rate down comment
    zoom in ( преди 6 години )
    Просто с появата на youtube ревютата на коли, точно такива предавания като Fifth Gear малко се обезсмислиха, а тези които останаха като Top Gear просто трябваше да заложат на шоуто. Плюс това преди години не излизаха толкова много нови модели всеки месец и всичко ново можеше да се види в едно предаване.В момента, аз ако искам да получа инфо за даден модел и ревю - просто цъкам в youtube. Защо да чакам неделя вечер за да гледам тв предаване за същото.
  • #2
    28 rate up comment 3 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 6 години )
    Най-доброто автомобилно шоу беше Fifth Gear а Тиф Нидел, личен мой идол.Top Gear и Grand Tour са насочени предимно към забавление, не към информация