IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Над 700 коня за хибридното Porsche 911

Това ше бъде най-мощният сериен модел в гамата на марката

Над 700 коня за хибридното Porsche 911

Следващото поколение на спортното Porsche 911 (992) ще получи хибриден силов агрегат с мощност над 700 к.с. Това разкрива генералният директор на компанията Оливер Блюм пред Autocar.

Над 700 коня за хибридното Porsche 911

Германците вече предложиха две хибридни версии на флагмана си Panamera – 4 E-Hybrid и Turbo S E-Hybrid, като твърдо са поели курс на електрификация на моделите си. Следващата крачка в тази посока ще бъде направена догодина с излизането на изцяло електрическото Porsche Mission E.

От думите на Блюм става ясно, че хибридното Porsche 911 ще стане най-мощният заводски сериен автомобил на марката, като водачът ще има на разположение специален бутон за осигуряване на допълнително електрическо ускорение. В момента най-високопроизводителното Porsche 911 е версията GT2 RS (700 к.с.).

„Хибридното 911 трябва да бъде много добре форсиран автомобил. Със сигурност това ще е най-мощното 911, което някога сме правили. Ако трябва да посоча цифри, то ще получи над 700 к.с.”, обясни Блюм.

Очакванията са хибридната версия на 911 (992) да получи електромотора на Panamera 4 E-Hybrid. Неговата мощност е 136 к.с., а сегашното 911 Turbo S разполага с бензинов двигател с 572 к.с. При смяната на поколения производителността на бензиновия мотор ще се увеличи, така че мощността явно ще е над 700 к.с.

Световната премиера на новото Porsche 911 ще се състои на автосалона в Париж тази есен. Излизането на версия 911 PHEV вероятно обаче ще е поне 3 години по-късно, така че подобен автомобил ще бъде на пазара не по-рано от 2021 г.

Снимка: Porsche
 

Тагове: porsche 911
0 от 500
  • #13
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Виждал съм го вляво точно до пътя към резервните части и информацията. При това доста отдавна...
  • #12
    0 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Порше Sofia Изток нямат Пасат ГТЕ!!!Който твърди обратното никога не е стъпвал там.Ако някой не ми вярва да се обади утре и да попита.Форумната *** отново лъже и маже.Колегата отдолу му казва същото, което и аз. За разлика от него моето последно ходене там е от този месец.
  • #11
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Къде го видя изложен тоя Пасат ГТЕ?Вътре, като влезеш от ляво точно след входа и Тигуан, а отдясно Туарег. После следва един оранжев Ъп и Голф преди бюрото с информация. Зад тях са другите модели и модификации, но Пасат за който говориш НЯМА! Поне до януари месец. Не ми се вярва след това да са сложили. Отвън под козирката също нямаше такъв модел. Оглеждал съм ги всичките. Питал съм специално за такива модели и са ми казвали, че могат единствено брошура да ми дадат и по нея да си поръчам кола.
  • #10
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Дошеее,В Порше Изток имат изложен Пасат ГТЕ, налични нямат да. Само с поръчка, но това е нормално, продажбите са клонящи към 0. Нашия пазар е такъвТа имат...
  • #9
    2 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    ВАГи-нал,Върви в Троше Изток и ги питай дали имат налични хибриди и елуктрички! Питай ги бе кавал и стига си лъгал! Ако искаш по телефона понеже явно си от някое село в дълбоката провинция си запиши ден за тест драйв да видиш какво ще ти кажат см0тльо. Питай ги и ще разбереш, че такива коли НЕ СА НАЛИЧНИ У НАС. НЯМА ГИ. Можеш да си поръчаш безспорно, но няма нито дя тестваш, нито да видиш. Последното ми минаване оттам беше януари месец тази година. Купувах една част. Искаш ли да видиш фактурата
  • #8
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Е-Дошо ( преди 6 години )
    Дошката съвсем превъртя, как ги измисля тия небивалици, Това нямало онва нямало,само Койотка прави хибриди.Ми *** бе Дпшка в Порше и го виж Пасат GTE, па седни па покарай... Дошке къде е хибридния Акорд ?Опа сори таз компания вече не го прави хахха...има само един *** Р с барплот изотзад.
  • #7
    13 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Доше,E-Golf е най продавания измежду ел и плъгин моделите в Европа за Януари с близо 2000 броя. Пасат GTE е 6ти.За твое сведение Тойота, въпреки че прави "най-добрите" плъгини, няма представител в топ 20! Мухаха
  • #6
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    "От официалните представители на компанията и дилърската мрежа казват, че подобни коли няма и не са налични нито да се видят, нито да се тестват."Мухаха, Ама верно ли Доше? Лъжеш нагло!В Порше Изток има, при това от много време,но няма смисъл да минаваш натам... нали не е необходимо да описвам защо Поръчки също се приемат. По София се виждат чат пат и E-Up...Мухаха
  • #5
    3 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    ВАГ-иналните *** долу, като са излезли от селото си да кажат къде видяха хибриди и електрички на ВАГ!Къде? Кажете да отидем и ние да видим това чудо невиждано!От официалните представители на компанията и дилърската мрежа казват, че подобни коли няма и не са налични нито да се видят, нито да се тестват. Тук обаче селянчетата знаят къде ги има. Кажете де, кажете най-после къде да видим тези чудеса неземни на ВАГенската компания!
  • #4
    3 rate up comment 10 rate down comment
    гениални ( преди 6 години )
    Хахаха, премиерата тази година, а излизането на Трошето ВЕРОЯТНО след 3 г.ВЕРОЯТНО ще излезе 2021 г. според представителите на компанията.Значи са почнали по-рафинирано да лъжат. Преди директно казваха, че излиза през еди коя си година и когато дойде годината почват оправданията с кризата, цената на горивата или липсата на пазар на такива коли. Сега подобни оправдания няма да има, защото ползват думата ВЕРОЯТНО. Браво на тях! Даже вече ЩЕ са спрели да ползват. Гениални са! Факт!